reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Raz podkusiło mnie aby zrobić test wcześniej przed planowaną @ i we wszytkich zrobionych testach wyszły mi dwie kreski ( jedna bladziudka) a potem @. Robiłam podstawowe badania hormonalne, owulację czuję że mam,śluz ok, co może być przyczyną braku ciąży i tych buli. Proszę o radę.
Nie mam pojęcia co Ci powiedzieć. Też mam kłucia i takie bóle jak na @ tyle, ze mi na teście w lipcu wyszedł I,a teraz do @ nie testuje bo nie ma po co. Udaj się najlepiej do lekarza,bo jak już miałaś II na teście, a później poleciało to może trzeba jeszcze coś zbadać.
Tak w ogóle witamy na forum :-)

Milia... urojonej chyba :-)

@ mam moja droga :-)
ja tam wiem, ze przy @ tez mozna byc w ciazy;-)

Boże Milia... przepraszam!!! :* O tobie kochana pisałam!
no ja wiem, wiem...:-)
swoja droga jestescie mlode dziewczyny...co wy w zyciu robicie, bo tego tematu jeszcze nie poruszalam?

mag...SUPERASZCZO...gratuluje ci kochana!! bardzo sie ciesze, ze kolejna fasoleczka jest z nami!!:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Milia jeszcze nie :-) wracam w sobotę z baaardzo przystojnym facetem :-) o jakiej pracy :-) najchętniej coś ze zwierzętami związane, jakiś zoolog, może fryzjer psi behawiorysta, mogę też się dziećmi zajmować, pracować w przedszkolu i podstawówce od 1-3 bo ja po pedagogice :-) a tak to żadnej pracy się nie boję :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry