Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jak długo się staraliście?nie wiem tylko jak wkleic wam zdjecie tesciku pomozcie to wam pokaze jejku moj jak to uslyszy to chyba padnie
oMilia jeszcze nie :-) wracam w sobotę z baaardzo przystojnym facetem :-) o jakiej pracy :-) najchętniej coś ze zwierzętami związane, jakiś zoolog, może fryzjer psi behawiorysta, mogę też się dziećmi zajmować, pracować w przedszkolu i podstawówce od 1-3 bo ja po pedagogice :-) a tak to żadnej pracy się nie boję :-)
pytam, bo zastanawiam sie jak to bedzie u mnie wygladac jak daj BOG zajde... ja jeszcze mam rok studiow, dlatego mysle, ze to jest dobry czas na to, zeby zajsc, bo juz w sumie pisanie pracy mgr mi zostalo. bo potem praca sie zacznie konkretna a ja jestem z natury pracoholikiem, wiec wiem ze przepadne :-)Milia[/B] co ja robię? Jestem mężatką i spodziewam się dziecka. Obecnie pracuję w przedszkolu i... i tak czas sobie spokojnie płynie ;-)

przecież Tobie tak nie wolno 
nu nu nu wstydź się 
he he nie dziwię się, że się trzęsiesz :-) dawaj foteczkę teściora 
super 
no ja mysle, ze powinnas teraz troche bardziej uwazac na siebie i zyc bez zadyszek:-) ale oczywiscie nie daj sie zwariowac, zeby nie polozyc sie w lozku i tylko lezec...po prostu moze wiecej wypoczywaj i oszczedzaj sie, np nie dzwigaj, nie biegaj i nie forsuj sie. zamiast na rower moze spacerek?milia: a co myslisz ze taki szybki spacer to za duzo?? a na rowerze moge jeździć bo sobie na niedziele z mama zaplanowałam