Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
jak długo się staraliście?nie wiem tylko jak wkleic wam zdjecie tesciku pomozcie to wam pokaze jejku moj jak to uslyszy to chyba padnie
oMilia jeszcze nie :-) wracam w sobotę z baaardzo przystojnym facetem :-) o jakiej pracy :-) najchętniej coś ze zwierzętami związane, jakiś zoolog, może fryzjer psi behawiorysta, mogę też się dziećmi zajmować, pracować w przedszkolu i podstawówce od 1-3 bo ja po pedagogice :-) a tak to żadnej pracy się nie boję :-)
pytam, bo zastanawiam sie jak to bedzie u mnie wygladac jak daj BOG zajde... ja jeszcze mam rok studiow, dlatego mysle, ze to jest dobry czas na to, zeby zajsc, bo juz w sumie pisanie pracy mgr mi zostalo. bo potem praca sie zacznie konkretna a ja jestem z natury pracoholikiem, wiec wiem ze przepadne :-)Milia[/B] co ja robię? Jestem mężatką i spodziewam się dziecka. Obecnie pracuję w przedszkolu i... i tak czas sobie spokojnie płynie ;-)

przecież Tobie tak nie wolno 
nu nu nu wstydź się 
he he nie dziwię się, że się trzęsiesz :-) dawaj foteczkę teściora 
super 
no ja mysle, ze powinnas teraz troche bardziej uwazac na siebie i zyc bez zadyszek:-) ale oczywiscie nie daj sie zwariowac, zeby nie polozyc sie w lozku i tylko lezec...po prostu moze wiecej wypoczywaj i oszczedzaj sie, np nie dzwigaj, nie biegaj i nie forsuj sie. zamiast na rower moze spacerek?milia: a co myslisz ze taki szybki spacer to za duzo?? a na rowerze moge jeździć bo sobie na niedziele z mama zaplanowałam