reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
:-)
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
jest dowód to jeszcze jeden <buziolwpępek>
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif

mag...czujesz, ze oplacalo sie czekac nawet ten rok? i teraz chyba te cierpienia i pojedyncze kreseczki na testach juz minely i jestes szczesliwa...warto sie troche pomeczyc? bo ja trace czasami sily...

a ja testowalam w 29 dniu cyklu @ mi sie spozniala:) i jakos mnie tak tknelo ze moze jednak to ten zawroty glowy itp na ciaze

Oplacalo sie czekac .... nawet nie wiecie jak bardzo czasem ryczalam tracilam wiare i nadzieje ze bede mama ten cykl w sumie myslalam ze wogole sobie odpuszcze bo tak malo czasu na przytulanki tata na chacie z nami a tu masz i w dodatku kochalam sie na dzien przed owulka w owulke nie mialam ochoty:P moj chyba zawalu dostanie

Ostatnia edycja:
Lamia a wy ile staraliście się o dzidzie???? i w jakim dniu cyklu test wykrył Ci ciąże???

No ja miliaa straciłam już nadzieje... :-( niestety i mimo, że mąż mnie pociesza to ja chcę chyba odpuścić, bo za dużo nerwów mnie to kosztuje...

Lamiav ja od 1,5 miesiąca biorę NATAL 1 (jestem jeszcze staraczką). Czuję się po nim bardzo dobrze. Faktycznie nie jest tani, ale można upolować go w promocji w SuperPharm za 38 zł / opakowanie :)

sun: my 3 miesiace a pierwszy test, \z niecierpliwosci robiłam w 23 chyba, a ten pozytywny to w 33 dniu
akurat pierwszy raz stosowałam test na owulacje, i chyba pomogło :)) a i jeszcze tobie przypomna ze moj S. łyukał cynk na jakoś plemników i wit. C na ruchliwość plemników, nie weim czy to miało wpływ czy nie

ee moj juz z pracy wrócił bo słysze auto. papapa do jutra

Ostatnia edycja:
reklama
kochane zajrze do was jutro rano jak powtorze test i bedzie pozytywny moze sie pomylil buziaki dla was i &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& fluidki wysylam dla kazdej nie cierpliwej i dlugo starajacej sie:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry