reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
To były pasemka blond z ciemniejszymi, może na urodziny sobie zafunduję teraz we wrześniu, szkoda że ty nie masz jak zrobić :( wysłałam już ci maila :)

a mi się wydaje, że jak chcesz sama w domu robć to możesz zaryzykować z jasnym brązem, takim ciepłym
pasemka niestety już wychodzą z mody a poza tym jest problem z tymi oropnymi odrostami, które zawsze pojawiają się w nieodpowiednim momencie :)

Truskawcia nie otwiera mi się Twój wykres
a próbowałaś oleju z wiesiołka na śluz?

Ostatnia edycja:
Neciuszka a może jak Mijenka mówi, coś podnieść tak awangardowo Twój fryz, tak przód podobnie jak ma Fasolka. Ale poza tym masz tak wdzięczny uśmiech :-)

Fasolka fajniutka ta Twoja fryzura, a jaka szyja :-) Pasuje Ci :-)

Ja co najwyżej mogę pokazać swoje mokre włosy, bo właśnie wróciłam z randkowania z kabiną :-D ale mokrego mopa nikt nie chce oglądać :-P

Zafasolkuję- eeee :-D myślałam, że najeść umie się sam ;-) ale masz rację najpierw dziadka połóżcie spać :-D

Ooooo z farbowaniem to ostrożnie trzeba – jak moja mamuśka chciała sobie ufarbować włoski na… jaki to był? Naturalny ciemny bląd, czy właśnie jasny brąz (coś takiego) to jej włosy wyszły takie jakby głowę w smole unurzała :-D i t u fryzjerki robiła :-D myślałam, że padniemy jak do domku wróciła, jak diablica wyglądała :-p

Ael-
ja chcę!!! :-D

Witam wieczorową porą... widzę temat włosów się ciągnie :P ja na szczęście nie ma problemu z farbowaniem bo nigdy nie farbowałam =, parę razy mnie kusiło zrobić sobie balejaż ale ze względu na to, że ja jestem leniwa i niesystematyczna to potem miałabym problem z chodzeniem regularnie do fryzjera. Za to farbuje zawsze mamusi i teściowej włoski :P

Truskawciu bo ja się staram :-D ale jak już doła załapię to nawet o ****** myślę:-( no nieważne:-p

zafasolkuję a co dobrego było do papu?:-D

doniu mi się wydaje, że ciepłe złociste kolory neciuszce nie pasują:no: na zdjęciu widać, że ma troszkę zaczerwienioną buźkę a ciepłe mogą to uwydatniać:-(

Ael ja też chcę zobaczyć to ciacho:cool2::-D

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry