Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
to zostaw proste![]()
,
ze zdjęcia się nie śmiejcie ;p mój stracił równowagę na weselu w marcu ;p a innego z długością włosów zdjęcia nie posiadam ;p
faktycznie włosy strasznie się po tym niszczą a u Ciebie mogłyby loki nie wyjść bo po prostu masz za długie i za ciężkie włosy:-(
ale ten kolorek, który masz też wygląda fajnie:-) zawsze możesz zrobić kolorowe refleksy;-)
Witam kobietkiWrocilam cala i zdrowa ze szkolenia
Strasznie zmeczona do tego ! Tak oczka mi sie zamykaja wiec za chwilke chyba sie przespie
Jakies newsy ? Jakies fasolki sa
??

Mineralna, nie potępiam bycia z żonatym, nie moja piaskownica, nie moje zabawki, że tak powiem, ale ogólnie nie potrafiłabym żyć z facetem po przejściach. To nie jest tak łatwe, jak zaczynanie od czystej karty, bez przeszłości, bo była żona zawsze gdzieś tam będzie, jak są dzieci
dziwna jestem. Jeszcze 2 tyg temu nawet nie myślałam o dziecku, a teraz bym chciała![]()
Mój brat sie nie nadaje , mój brat jest do mnie wulgarny potrtafi powiedziec że jestem taka siaka owaka że mam morde zmaknac więc on sie nie nadaje a więcej nie mam rodzeństwa
Sleepyhead: Nie mam własnie żadnej koleżanki przyjaciółki, niestety nie znam swej rodizny bo jest skłócona o głupi dom który się sypie z kamienia ubolewam nad tym strasznie o głupi dom od lat sie rozdzina nie odzywa