sleepyhead9996
Fanka BB :)
Boli mnie głowa, jakie proszki mogę wziąć? Niestety to zaczyna się ból migrenowy i bez pigsacza się nie obędzie :-(.
Moze zadzwonisz do lekarza? nawet na pogotowie.. wydaje mi się, że powinni ci powiedzieć...?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Boli mnie głowa, jakie proszki mogę wziąć? Niestety to zaczyna się ból migrenowy i bez pigsacza się nie obędzie :-(.
No to wycierpię, najwyżej się zwolnię i pójdę do domu zlec na kanapieZafasolkuję w początkowej ciąży oprócz nospy nie bardzo możesz cokolwiek brać... A broń boże coś na ibuprofenie... Ewentualnie na paracetamolu (np. apap i to JEDEN) Ale nie wiem, bo to początek ciąży... i możesz zaszkodzić...
Ja mam migreny z autrami i cudami niewidami, i niestety ale brałam ketonal, ewentualnie jak zareagowałam wystarczająco szybko to 2 nurofeny forte pomagały.zafasolkuje: a patrz u mnie sie własnie zdziwiłam bo ja zawsze przed okresem miałm bóle głowy, a w tym cyklu nic moze mnie ciaza z tego wyleczy)
a jakie leki brałaś na migrenę?? bo ja nimesil i na migrene mi pomagał i na bole menstruacyjne- właściwie dzieki niemu funkcjonowałam. Ale jakies 5 miesięcy temu lekarz mowił ze jak staram sie o dziecko to zeby tego nie brać , i ogólnie okazało sie ze przydłuższym stosowaniu uszkadza bardzo wątrobę, ale tylko to mi pomagało.
chyba nie mogę pić kawy bo mnie tak mdli ze szok
wiem, że to wredne, i nieładnie… staram się myśleć pozytywnie, że niby to wszystko może trwać, ale boję się, że ze mną jest coś nie tak
po 4 m-cach już powinno coś wyjść a tu nic:-( ja nie mam siły by trwać cały rok w oczekiwaniu
jeszcze po @, kiedy są szanse, że może coś się udać jakoś mam więcej nadziei, a tuż przed @ wszystkie dobre myśli mnie opuszczają :-( eeeehhhh...
Kochana chyba musisz troszkę wyluzować. Ja ci powiem, ze w lipcu się nakręciłam strasznie i nic z tego nie wyszło, a miałam identyczne objawy jak w sierpniu. Może organizm nie przyjął zarodka bo za bardzo się spinałam? Nie mam pojęcia teraz olałam cykl uznałam za stracony, a kolejnym testującym zazdrościłam jak małe dzieci zazdroszczą lizaka. A tu masz babo placek jest we mnie malutkie coś. I u Ciebie tak bedzie tylko wy-lu-zuj :-) <przytulasekdlaCiebie> i fluidki ``~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Chyba powinnam dać sobie spokój z BB, nie mam prawa nikomu radości z dzidzi zabierać, a przyglądać się temu wszystkiemu- jakoś przykro :-hmm: