reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
BigChild to nie załamanie ale dałam sobie takiego kopniaka i zapytałam sama siebie co ja w ogóle robię wczoraj wieczorem mimo że się nastawiłam na @ to i tak ryczałam teraz koniec myślenia trzeba się wziąć do roboty święta się zbliżają trzeba porządki porobić a do tego sesja więc w miarę możliwości będę zaglądać ale mam nadzieje że już będziemy wszystkie wtedy na przyszłych mamusiach :-)

kurde dziewczyny muszę się wam wygadać tak siedzę i się zastanawiam co nie tak z tymi cyklami niby wszystko ok owulka jest temp ładnie się utrzymuje a jednak się nie udaję i stwierdziłam że za bardzo się nakręciłam i stwierdziłam że koniec z tym wszystkim teraz zaczyna mi się sesja więc będzie rzadziej na forum a co za tym idzie będę mniej o tym wszystkim myślała więc na razie się żegnam jak tylko coś to pamiętajcie o mnie jak tylko mi się uda to wrócę ale już na przyszłe mamusie i mam nadzieję że was też tutaj nie będzie ;-) pozdrawiam i trzymam kciuki za was wszystkie

Paulinko jesli to ci pomoze to tule i mam nadzieje ze szybko do nas wrócisz , niektóre z nas czasami tego potrzebuja - takze moze to jest własnie to ;)

Dotka w - ty i tak jak na 5 dc wyniki miałas ładne take super - chodz o to ze one potem troszke wyzsze moga wyjsc a u ciebie super :)

Elu no to lekarz juz za dwa dni - czakam na te piekne zdjatka;P

Misia, uszy do góry. Będzie dobrze.

A tak nawiasem mówiąc, dziewczyny naprawdę lepiej jest poczekać z tymi wszystkimi testami do terminu @. Wiem, że to trudno i że od razu chciałoby się wiedzieć, ale tak się nie da a rozczarowanie przed terminem gorzej się znosi niż wtedy, kiedy @ przyjdzie. Może smucę i się wymądrzam, ale tak uważam.

Dziewczyny jak myslicie co ja powimma, zrobic z ta moja @... Mam 38dc, sluz mi sie w zeszlym tyg zmienil 3 razy, na okres sie nie zapowiada.. Wczorajszy test negatywny. :/

reklama
Pewnie tak.. Jak czlowiek za szybko zatestuje to sobie mowi a moze za wczesnie bylo a moze jeszcze szansa jest. Ogolnie blad bo bardzo tego chcemy i sie nakrecamy. Mi ten cykl sie mega dluzy,moze dlayego ze tak mi zalezy wiecie swieta dobre nowiny itp. Wiem ze w moim przypadku rozczarowanie bedzie bardzo bolec, tymbardziej ze bardzo sie staralam....

Jaga do gina kochana! Albo lutke sobie wez. Ja ostatnio sama sobie zadecydowalam i 5 dni luteiny i pozniej okres przyszedl. Czasem tak jest poprostu.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry