Neciuszka lekarze od tego są by truć im dupę, jakby nie chcieli by ludzie im przeszkadzali to by nie szli na studia medyczne. Jutro jak dalej będzie źle, Ty dzwonisz do gina, ładnie i wszystko jak na spowiedzi mówisz i git. On ma Ci pomóc, a nie okazać łaskę pomocy, kapiszi?
Z tą burzą to tak, że u nas jej nie zapowiadali, prędzej jakieś zachmurzenie no maks deszcz, a że interesuję się meteorologią to obserwuje radary, ostrzeżenia i prognozy, mało kto dawał nam duże szanse na burze.
Jeszcze cyknęłam zdjęcia takiej ładnej czołówki tej burzy, później wrzucę, wrzucę jeszcze zdjęcia sprzed tygodnia jak Pablo mój pierwszy raz do pracy szedł i wylazły takie ładne chmury na wschód.
Ta burza dosyć mocno naładowana, bo miga światło przy większym walnięciu. Nie podobał mi się tylko kolor chmur za czołówką, bo był seledynowy, a taki kolor chmur zwiastuje silny albo bardzo silny wiatr (w stanach na ścieżce tornad taki kolor chmur zwiastuje tornado

) i nie myliłam się, bo jak się rozpadało to przywlókł się taki mocny wiatr, że deszcz poziomo padał.