• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

MartOocha no trzymam kciuki żeby tak było i miłych i owocnych starań. swoją drogą podziwiam Twoją wytrwałość w mierzeniu temp. mnie to trochę przeraża, ale jak trzeba będzie...
a brzuszek Atanka faktycznie piękny.

reklama
cześc dziewczyny.
czy ja widzę nową staraczke? witam i pozdrawiam

Ja wczoraj byłam u gina, wzięłam sobie w pracy urlop.
Gin potwierdził ze wszystko dobrze,że mam macicę wielkości pięści , był bardzo miły i zdecydowałam ze biorę go na lekarza prowadzącego, niestety w szpitalu trzeba zapisywać się w kolejkę na usg, więc zapisałm się do mojego lekarza prywatnie i dopiero tam zrobi usg i wydruk to będę mogła się pochwalić dzidzusiem.

A coś ciekawego się działo przed wczoraj i wczoraj?? nowe fasolki ??

Atan: brzusio wspaniały, ja mimo że początek ciąży to już też mam brzuch, i nie wiem czy to ciążowy czy ciągle się przejadam :-)

Dziuko:a jak się czujesz, jak mężuś szczęśliwy że będzie tatusiem podwójnie :-)

M.agda: biedulko, przeziębienie cię dopadło, a u lekarza byłaś??
A jak sprawy z twoim przystojniakiem no i chłopakiem, coś się zmieniło?

Zafasolkuje: czy już cie tak zemdliło ze nawet nie weszłaś sięprzywitać???

Fifka: jak tam nasz niejadek ?? :-) ja wczoraj na wieczór ważyłam 65 kg, a dzisiaj rano 63,5 kg, jak będę tyła w takim tempie t0 100 kg dojdę

Krzynka: od kiedy się staracie ? a i skąd piszesz?

Mam pytanie w którym tygodniu widać płeć, bo wszędzie piszą co innego???????

Ostatnia edycja:
Lamia kochana dziękuję, że pytasz. Czuje się w miare dobrze, fizycznie no to zaczyna boleć mnie brzuch, chyba się rozciąga. Idę do gina w poniedziałek to porozmawiam z nim więcej na temat takiej ciązy bo jak na razie to słyszałam same zakazy(zresztą ja nie mam nic przeciwko zakazom). A tak to wszystko ok.
Tatus przeszczęśliwy i przerażony. Szkoda tylko, że teraz tak daleko ale w sobotę będzie juz trzy tyg jak wyjechał także nawet jakoś ten czas leci.
A ty kochana jak sie czujesz?

Kochana mnie lekarz powiedział, że musze zrobić jakieś dłuuuugie usg w 12 tyg i na 4d ponoc czasem mozna juz coś dojrzec. Ale na 100% Ci nie powiem

Magda o to M musi stanąć na wysokości zadania i się Tobą konkretnie zająć powinien. Herbatki, kanapeczki, aspirynka...takie tam i wszystko to do łóżeczka powinien podawać.

Lamia a no jest nowa staraczka bardzo ciepło przyjęta:-). My dopiero zaczynamy starania. dopiero czekam na pierwszy normalny cykl po odstawieniu tabl. anty. Piszę z Warszawy. Gratuluję Ci Maluszka i cieszę się, że wszystko dobrze.
Magd.a O Bidulo kuruj się i zdrowiej.
Ja mam wrażenie, ze znam was od dawna wszystkie bo zanim się odważyłam napisać to was czytałam i czytałam, no i po cichu każdej kibicowałam

dziurko: o ja się czuję dobrze, a nawet bardzo - w końcu wczoraj mężuś doczekał się przytulanek, bo tak to się bałam (pierwszy gin mówił zeby nie seksić się więc sie teg otrzymałam ). Brzuch mnie też pobolewa, mi gin powiedział ze dopóki nie jest to taki silny ból i nie towarzyszy temu krwawienie to nie mam się czym martwić, zmienia mi się ciało, rośnie więc troche poboli.
A tak sobie mysle ze skoro moja macica jest wielkości pięści to niby taka malutka a moj brzuchal już wielki :-)
Biore witaminy prenatal clasik i tak sobie wyliczyłam ze jak zaczęłam je zażywać to wtedy skończyły się mdłości.
Fajnie że bedziesz podwójnie szczęśliwa, ja tak sobie myslałam ze chciałbym miec 2 dzieci i właściwie bliźniaki to nie jest zły pomysł - no ale mi się nie trafiło :-)

krzynko: a widzisz, ja zanim tu napisałam to zalogowałm sie na paru portalach ale jakoś najbardziej mi się spodobały rozmowy tutaj prowadzone, i już zostałam :-)
Moja znajoma zapisał się do jakiegos portalu 4 lata temu i do tej pory pisze z dziewczynami i jeżdżą na zloty, także zawiązuję sie długoletnie przyjaźnie.
To życzę wam powodzenia w starankach i oby zasiało sie coś jak najszybciej ;-)

Ostatnia edycja:
cześc dziewczyny.
czy ja widzę nową staraczke? witam i pozdrawiam

Ja wczoraj byłam u gina, wzięłam sobie w pracy urlop.
Gin potwierdził ze wszystko dobrze,że mam macicę wielkości pięści , był bardzo miły i zdecydowałam ze biorę go na lekarza prowadzącego, niestety w szpitalu trzeba zapisywać się w kolejkę na usg, więc zapisałm się do mojego lekarza prywatnie i dopiero tam zrobi usg i wydruk to będę mogła się pochwalić dzidzusiem.

A coś ciekawego się działo przed wczoraj i wczoraj?? nowe fasolki ??

Atan: brzusio wspaniały, ja mimo że początek ciąży to już też mam brzuch, i nie wiem czy to ciążowy czy ciągle się przejadam :-)

Dziuko:a jak się czujesz, jak mężuś szczęśliwy że będzie tatusiem podwójnie :-)

M.agda: biedulko, przeziębienie cię dopadło, a u lekarza byłaś??
A jak sprawy z twoim przystojniakiem no i chłopakiem, coś się zmieniło?

Zafasolkuje: czy już cie tak zemdliło ze nawet nie weszłaś sięprzywitać???

Fifka: jak tam nasz niejadek ?? :-) ja wczoraj na wieczór ważyłam 65 kg, a dzisiaj rano 63,5 kg, jak będę tyła w takim tempie t0 100 kg dojdę

Krzynka: od kiedy się staracie ? a i skąd piszesz?

Mam pytanie w którym tygodniu widać płeć, bo wszędzie piszą co innego???????
Już od 16 tyg można stwierdzić, ale pewniejsze na połówowym :)

Nie byłam u lekarza, bo się od M. zaraziłam, łykam te gripexy itp. z przystojniakiem gadamy :-) ostatnio wysłał mi zdjęcia swoje jak go dziewczynka pomalowała i jakieś tam luźne ze spaceru, z facetem moim dobrze, on nie zauważył,żeby coś się zmieniło w moim zachowaniu :-) jest jak było :-)

Lamia są dzieciaczki więc ja je już strasznie kocham i bardzo na nie czekam. Ale jestem pełna obaw co akurat uważam za normalne.
Fifka wydaje mi się, że też jakos wcześnie poznała płec.
No widzisz różnie mówią, mi mój powiedział, że radiolog w 12 tyg powinien okreslic a przynajmniej spróbowac

Ostatnia edycja:
Kobitki dzis ta sprawa w sądzie o te pobicie, porwanie i przetrzymywanie tak mi sie nie chce iść.

musze napisac pismo o przesłuchanie bez oskrżonego

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry