Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Lamia kochana dziękuję, że pytasz. Czuje się w miare dobrze, fizycznie no to zaczyna boleć mnie brzuch, chyba się rozciąga. Idę do gina w poniedziałek to porozmawiam z nim więcej na temat takiej ciązy bo jak na razie to słyszałam same zakazy(zresztą ja nie mam nic przeciwko zakazom). A tak to wszystko ok.
Tatus przeszczęśliwy i przerażony. Szkoda tylko, że teraz tak daleko ale w sobotę będzie juz trzy tyg jak wyjechał także nawet jakoś ten czas leci.
A ty kochana jak sie czujesz?
Kochana mnie lekarz powiedział, że musze zrobić jakieś dłuuuugie usg w 12 tyg i na 4d ponoc czasem mozna juz coś dojrzec. Ale na 100% Ci nie powiem
Magda o to M musi stanąć na wysokości zadania i się Tobą konkretnie zająć powinien. Herbatki, kanapeczki, aspirynka...takie tam i wszystko to do łóżeczka powinien podawać.
tylko aspirynki nie chce