• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Na pewno tak zrobię. Uciekam teraz trochę odetchnąć i poczekać na ruchy młodego, żeby się już tak na 100% uspokoić. Jestem bardzo wdzięczna wszystkim... Miłego popołudnia ;-)

reklama
magdalenka ojoj kochana tule mocno... trzymaj sie a wlasciwie smaruj ile sie da.
ja dzis nie mam weny na nic ledwo tu siedze... juz patrze na zegrek kiedy bedzie 16.45 i bede mogla wyjsc na moj pociag - naszczesie powrotne przyjzdzaja punktualnie i jest dlugi wiec moge sobie usiasc bo rano to niedosc ze 20 min sie spoznia to stoje w scisku a 20 osob na mnie kaszle kicha i prycha...

No i się wcale nie położyłam.

Magdalena
to bardzo dobrze, że nic się nie stało. Smaruj się maściami i będzie wszystko ok.
Jaki cham normalnie w tej przychodni...Boziuu

Ael o matko, jaki Ty masz już brzuch. Tyż już chem taki!!! No a ciuszki to sama słodycz, brzuszek rzecz jasna też.

K&M co Ty kochana tak rzadko zaglądasz? Co tam w ogóle u Ciebie, jak się czujesz?

Mijenka jakie włosiory....łoooo, ileż Ty to musialaś robić!

Neciuszka się miałam pytać,czy Ty te na łeb i na szyje robisz na łańcuszkach srebrnych czy takich zwykłych. Bo ja to nie wm, nie znam sie to mię oświeć

Lilly ok, postaram się powiedzieć co i jak

magdalenka ojoj kochana tule mocno... trzymaj sie a wlasciwie smaruj ile sie da.
ja dzis nie mam weny na nic ledwo tu siedze... juz patrze na zegrek kiedy bedzie 16.45 i bede mogla wyjsc na moj pociag - naszczesie powrotne przyjzdzaja punktualnie i jest dlugi wiec moge sobie usiasc bo rano to niedosc ze 20 min sie spoznia to stoje w scisku a 20 osob na mnie kaszle kicha i prycha...

Oj biedaku Ty. Jeszcze tylko jutro i będzie weekend to sobie odpoczniesz :-)

Dziura no ubrankami to się podzielę ale żeby brzuchem :-P no kanibal jeden XD

Ael ja chcem swój już taki!:-p

Mijenka dla mnie to jest czarna magia, ja bym to robiła cały dzień a pod koniec wszystko rzuciła bo modelka by włosów juz nie miała
A w ogóle co tam żono u Cię, małż się sprawuje?

No ta, ja przyszłam to wszyscy pouciekali

Ostatnia edycja:
Mijenka dla mnie to jest czarna magia, ja bym to robiła cały dzień a pod koniec wszystko rzuciła bo modelka by włosów juz nie miała
A w ogóle co tam żono u Cię, małż się sprawuje?

No ta, ja przyszłam to wszyscy pouciekali

ja jestem:-D
małż jak małż, ma swój świat i swoje kredki (czytaj komputer) także nic nowego się nie dzieje;-) no poza tym, że jęczy, że "znowu mam wakacje":dry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry