ma_gdalena
Bartusiowa mama...
Na pewno tak zrobię. Uciekam teraz trochę odetchnąć i poczekać na ruchy młodego, żeby się już tak na 100% uspokoić. Jestem bardzo wdzięczna wszystkim... Miłego popołudnia ;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Na pewno tak zrobię. Uciekam teraz trochę odetchnąć i poczekać na ruchy młodego, żeby się już tak na 100% uspokoić. Jestem bardzo wdzięczna wszystkim... Miłego popołudnia ;-)
magdalenka ojoj kochana tule mocno... trzymaj sie a wlasciwie smaruj ile sie da.
ja dzis nie mam weny na nic ledwo tu siedze... juz patrze na zegrek kiedy bedzie 16.45 i bede mogla wyjsc na moj pociag - naszczesie powrotne przyjzdzaja punktualnie i jest dlugi wiec moge sobie usiasc bo rano to niedosc ze 20 min sie spoznia to stoje w scisku a 20 osob na mnie kaszle kicha i prycha...

Mijenka dla mnie to jest czarna magia, ja bym to robiła cały dzień a pod koniec wszystko rzuciła bo modelka by włosów juz nie miała
A w ogóle co tam żono u Cię, małż się sprawuje?
No ta, ja przyszłam to wszyscy pouciekali