• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

a ja telefon popsułam chyba.. nie działa mi touch pad w nim .. chyba Karma za grzechy jakich się dopuściłam.. masakra :-(

Oj tam grzesznico jedna, jakie Ty masz ten telefon? Szajsung? Ogólnie no zdarza się, że touchpady się rozwalają, musisz wymienić płytkę dotykową i będzie działać.
Jak się czujesz chorująca?

Ano uczy się ale coś czuję że prędko robić nie będę ich :-D a jutro może się zje jakoś :-D

Ech małża nie ma jeszcze ziemniaki stygną, a za 30 min ma być gostek o samochód.

Kochana, jak coś jutro można przecież wrzucić na patelnię kopytka, mocno przypiec, też dobre. Nawet te rozdziabdziane :-P
Ja jutro robię tartę warzywną z kotletami w grubej panierce, ależ się objemy :-D

reklama
Jestem z powrotem... Przespałam się troszkę na boku (dzięki tej piance już tak piekielnie nie piecze) i mały też chyba już się troszkę uspokoił bo skopał mnie jak najprawdziwszy facet :-)

Neciuszka mam pytanie co do biżuterii, bo piszesz, że pracujesz na samym srebrze ale może jak zamawiasz albo kupujesz elementy do swojej biżuterii to są tam też takie długie łańcuszki w kolorze złota??? strasznie chciałabym zrobić sobie taki wisiorek (na takim długim łańcuszku jakaś malutka zawieszka - długość przynajmniej poniżej biustu). Znalazłam co prawda takie wisiorki w sklepach ze sztuczną biżuterią ale jak za "blachę" 50zł to mi ciut za dużo...

Cześć dziewczynki...
Ja mam dzisiaj samotny wieczór, bo mąż pojechał do rodziców (oczywiście cieszę się z tej samotności.... :-))

Ael
piękna sesja zdjęciowa.... :-)
Ma_gdalena czytałam w ciągu dnia o Twojej sytuacji i cieszę się, że wszystko jest ok. Dbaj o siebie - koniecznie.

o wy tu widze o kopytkach :) a je je tak uwielbiam ale przyznam sie ze sama jeszcze nie robilam ostatnio mi sie zachcialo to do mamusi w sobote telefon ze bym zjadla i mi zrobila :) i pojechalismy do niej na obiadek kopytka sosik buraczki i miesko mnim mniam ;)

powiem Wam ze malo mnie tu bo w pracy nie bardzo jest jak siedziec na forum.. a w domu jak juz wroce to zanim jedzenie potem cos ogarnac zakupy pranie i juz nie mam sily na nic... strasznie plecy mnie bola nie moge sobie miejsca znalezc czasami masakra jakas - odcinek ledzwiowy szczegolnie, lekarz powiedizal ze to norlmnalne bo mi sie kosci rozchodza i to niestety tak ma byc... no rozchodza rozchodza juz + 1cm w dupci jest i w spodnie sie nie mieszcze :) hihi

Madziu gościu od którego biorę ma ale tylko bigle srebrne pozłacane łańcuszków nie ma niestety.

No te ciapiate też zostawiłam jutro na patelnię rzucę. najlepsze są odsmażane.

Ten pierwszy za gruby na wisorek ale drugi rewelacyjny :-) dziękuuuuuje!!!!!! Ja szukałam ale w takich zwykłych łańcuszkach i cena też koło 30 zł + przesyłka

A jednak ten drugi też gruby... :-( ale dziękuje za fatygę

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry