• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

cześc dziewczynki, nadrobiłam Was :)
Ael poradź jakieś ciasto, może tę tartę jabłkową, którą ostatnio robiłaś? bo mam dużo świeżych jabłuszek
ja dziś miałam wizytę u gina, anemia się cofnęła i przytyłam 5 kg od początku ciąży :szok: teraz w ramach diety idę zjeść naleśniczki z serem :-)
i wiecie co się okazało, że przeszłam kiedyś infekcję cytomegalowirusem, hmm, miano mam IgG mam 22, którą z Was też tak miała?

reklama
powiem Wam ze takich gotowych dluzszych nie widzialam bo jakis czas temu szukalam tyle ze srebrnego i max jaki znalazlam to 60 cm no chyba ze taki na metry kupowany... juz nawet patrzylam w sklepach typu h&m albo inne bo tam sa rozne wisiory przeciez ale one czesto sa tak zrobione ze nie mozna zdjac zawieszki... wiec nie bardzo mozna pokombinowac

Dziewczyny patrzę przez okno i mało się nie posikałam ze śmiechu zamiast dwóch oglądać samochód przyjechało pięciu, jeden leży pod samochodem, jeden grzebie pod maską, jeden coś tam kurcze masakra jakaś :/ sprzedaży nie wróżę.

Hahahahaha, obejrzą tak dokładnie, że dowiesz się o usterkach o których nie miałaś zielonego pojęcia :-D

U mnie są dwa sklepy ze sztuczną biżuterią i są takie jakbym chciała ale niestety ceny dla mnie są stanowczo za wysokie

neciuszka - moze to tacy "znawcy" tylko robia zamieszanie i nic wiecej :) wiesz im wiecej tym niby lepiej ale nie wierze, moze kupia :)moze sie skladaja i beda jezdzic na zmiane :)

Cześć wszystkim!!!! Dzisiaj od rana bylam na zakupach z mamą... Kupiłam botki, spodnie, majtki:-) i skarpety i zapłaciłam a wszystko 50 złotych... Cieszę sie jak nie wiem...
Mam pytanko do dziewczyn ktore brały dupka- czy po odstawieniu go, @ miałyście normalne czy obfitsze??? Bo ja mam juz 4 dzien i leje sie ze mnie jak 1-2 dnia, masakra jakaś:wściekła/y:... pozdrawiam

Ja niestety Ci nie pomogę bo biorę dupka ale już podczas ciąży...

Wsiąkłam na chwilkę bo musiałam przygotować w punktach jak poprowadzę zajęcia w poniedziałek w przedszkolu, bo od przyszłego tygodnia ja prowadzę a moja opiekunka praktyk tylko patrzy :-p powiem wam, że to wcale nie takie łatwe jakby się wydawało :P:P

reklama
Witam wieczorowo:)
Aelku to koleżanka sprawiła Ci miłą niespodziankę tą paczką . Fotki super:)
Magdalenko mam nadzieję że troszkę Ci ten pantenol złagodził ból brzuszka:/ Uważaj na Was. Ja jak gotuje czy szamię to strasznie uważam żeby czasem czegoś na siebie nie wylać. Jestem z tych uzdolnionych inaczej więc... ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry