• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Mój test ciążowy robiony wczoraj popołudniu Zobacz załącznik 394058Zobacz załącznik 394062
Ta druga kreseczka jest lekko różowa - nie wiem czy to widać na tych zdjęicha, ale lepiej nie umiem tego zrobić, wybaczcie ;-) Jutro rano zrobię test z porannego moczu , a kupiła bardzo czuły (25) to myślę, że będę Wam w stanie więcej napisać...,
pencil.png

Kochana za wcześnie, a bardzo czuły test to taki który ma na pudełeczku napisane 10 mlU/ml. Te 25tki są najsłabsze.

reklama
Kochana za wcześnie, a bardzo czuły test to taki który ma na pudełeczku napisane 10 mlU/ml. Te 25tki są najsłabsze.

Łeee a mówiłam w aptece, że chcę ten najbardziej czuły... Ten co wczoraj robiłam to jest 10.... Ale ja się jeszcze nie ciesze, bo wiem, że może być za wcześnie... a test zrobie jutro rano, jeśli znów wyjdzie bardzo słaba kreseczka to pójdę na bete i tyle...

Ael a ty już nie długo może zobaczysz swojego małego boksera :-)

Ostatnia edycja:
ha ha dzięki Magd.a ;-)

Proszę bardzo, gratulacje :-))

Mój test ciążowy robiony wczoraj popołudniu Zobacz załącznik 394058Zobacz załącznik 394062
Ta druga kreseczka jest lekko różowa - nie wiem czy to widać na tych zdjęicha, ale lepiej nie umiem tego zrobić, wybaczcie ;-) Jutro rano zrobię test z porannego moczu , a kupiła bardzo czuły (25) to myślę, że będę Wam w stanie więcej napisać...,
pencil.png

Sun, anty staraczko :-)))) gratulacje :-) ja tam widzę kreskę na tym drugim zdjęciu lepiej widać , ale że test Ci wyszedł 6 dni przed @, toż to blizniaki conajmniej :-p z popołudniowego moczu, 25 :-D hahahaha

Boziu Ael, potrafisz to sobie w ogóle wyobrazić, że za 2 tygodnie Wiktor będzie już leżał w łóżeczku a nie w Twoim brzuszki???!!! Dla mnie to jest niesamowite! W końcu zobaczymy jego kolorowe zdjęcie a nie czarno - białe :-p ale z drugiej strony na kogo suwaczku będę się wzorować.... :-p

Sun, no ale to jest 8 dzien po owu :-D no chyba że masz dłuższą II fazę :-p ale zazwyczaj jest 14 dniowa :-D więc rzadko komu w 8 dniu wychodzi pozytywny test, tymbardziej 25 i z popoludniowego moczu i jeszcze w tak krotkim czasie oczekiwania :-p
&&&&&&&&&

reklama
Sun, no ale to jest 8 dzien po owu :-D no chyba że masz dłuższą II fazę :-p ale zazwyczaj jest 14 dniowa :-D więc rzadko komu w 8 dniu wychodzi pozytywny test, tymbardziej 25 i z popoludniowego moczu i jeszcze w tak krotkim czasie oczekiwania :-p
&&&&&&&&&

Ale wczoraj nie robiłam testem 25, tylko 10... Tak jak napisałam wcześniej... mimo, że ta druga kreseczka jest lekko widoczna, dlatego ja się jeszcze nie cieszę... poczekam do jutra... a jeśli znów wyjdzie tak sama jak ten test wczorajszy to pójde na bete i tyle... Ale chciałam się z wami podzielić tym testem

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry