• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Sil gin spytała się mnie co w szpitalu mówią o cc w moim przypadku. Powiedzieli, jeśli endokrynolog widziałaby u mnie wskazanie na cc to od niej mam dostać zaświadczenie do cc. Ginka powiedziała, że cc w moim przypadku byłoby najlepsze i że mogę zapomnieć o naturalnym. Powiedziała, że jeśli do 2 tygodni nic się nie zdarzy czyli brak skurczy, wody nie będą odchodzić to mam się u niej znów pojawić.
Mam nr do swojej endokrynolog, ale ona pewnie ma dyżur w szpitalu we Wro temu nie odbiera.
Martuś u mnie na razie 3 tydzień dobiega końca, wolałabym jednak chociaż do 39 tygodnia by mieć super pewność, że jest już ok. Dopiero po 37 tygodniu skończonym dzidzia jest donoszona i można spokojnie urodzić.

Ael: ale normalnie, juz zaraz bedzie u ciebie dzidziuś w domu, supwe. Ale dlaczego masz mieć cesarkę ?/

sun: jak ci najmniej czułym wyjdzie 2 kreski to masz juz chyba pewne. Ja własnie na tym 25 robiłam, a nawet nie wiedziałm ze jest naj mniej czyły.

Zafasolkuje:
kapuąniak juz ugotowałam, mniam mniam

magda.a: z tą pupcia to było do mnie ?:-) hehe miła jestes, ale jak to dziewczynka to nie[piej niech te część ciała po tacie ma bo ma fajny tyłeczek :-)

Ostatnia edycja:
aga: fifka juz po usg pare stron wcześniej jest jej fotka, ja tez swoja wstawiłam :-)

kończę, bo ide szykowac obiad dla męza bo zaraz z pracy wróci, do jutra

Ostatnia edycja:
reklama
Witam wieczornie dziewczynki :-)

Ael ale jak to za 2 tyg??? :szok: ojej i jak się czujesz? jesteś gotowa? pewnie przez te wszystkie dolegliwości ciążowe marzysz już żeby Wiktorek wyszedł, ale jak to za w 2 tyg. :szok:

Sun brawo, gratuluję. Wiedziałam, że tak będze, jak tylko będziesz chciała zaprzestać staranek to zajdziesz w ciążę :-)

Magdalena masz u mnie pasem przez dupsko, jak można w Twoim stanie zaawansowania ciąży myć okna i na dodatek wieszać firanki??? Toż to są dwie najbardziej zabronione czynności w ciąży :wściekła/y:

A ja rosnę, i załamałam się jak dziś Ewika napisała, że przytyła 5,5 kg. Ja żrę jak szalona, to pewnie z nudów, więc cieszę się, że w piątek przylatuje mężulek to mnie "rozerwie" :-)

Fifka boskie zdjęcia, a te zadarte stópki, zakochałam się :-) może będzie to kawaler dla mojej Zuzanki :)

Lamiav Twoja fasolka też piękna, sama pamiętam jak wklejałam nasze zdjęcia z tego okresu, byłam przeszczęśliwa :), gratuluję!

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry