reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

No tak jak w zeszłym tyg ja miałam dziecko Ty zarodek a teraz odwrotnie. Durny ten podpis. Poza tym moje dzieci mają jedno 18 a drugie 14 mm więc oni się tu wcale nie znaja

Sun ale mnie nie o to chodziło,że ja najdłużej. Taka Asiol np...ona to się biedna stara. Tylko nie możesz tak myśleć! Może wizyta u psychologa?

reklama
No tak jak w zeszłym tyg ja miałam dziecko Ty zarodek a teraz odwrotnie. Durny ten podpis. Poza tym moje dzieci mają jedno 18 a drugie 14 mm więc oni się tu wcale nie znaja
Ciekawe ile moje ma? :-) Moja koleżanka urodziła bliźniaki. Malutkie były jeden 2.800, a drugi 2.200, czy jakoś tak, a teraz chłopaki jak marzenie. Już pół roku maja, waga doszła do odpowiedniej normy :-)

Sun idź do psychologa i zrób badania. Badania to podstawa.

Ciekawe ile moje ma? :-) Moja koleżanka urodziła bliźniaki. Malutkie były jeden 2.800, a drugi 2.200, czy jakoś tak, a teraz chłopaki jak marzenie. Już pół roku maja, waga doszła do odpowiedniej normy :-)

Sun idź do psychologa i zrób badania. Badania to podstawa.

Na 11 jestem umówiona do mojej pani ginekolog... porozmawiam z nią... i zobaczę co wtedy będzie....

Hej kobietki!Ja już po usg. Jest wszystko ok, maluchy rosną a co mnie bardzo cieszy są dwie owodnie jednak. Jedno dzieciątko jest troszke mniejsze i mnie to martwi ale ponoć jeszcze może podskoczyć. No i wstawiam obiecaną fotke.

Zobacz załącznik 395309
superrrrrrrrrrrr wow slodziaste :-) a nie mowilam ze bedzie dobrze ;-)

witam nowa staraczke ~~~~~;-)

ael pokaz pokoik gotowy zdjecie ;-)

sun kochanie moje <glaszcze>:*~~~~:*

zafasolkuje apap mozesz w 2 trymestrze brac dopiero .... tak mi gin mowil...

zmykam do pracy milego dzionka :*

Na 11 jestem umówiona do mojej pani ginekolog... porozmawiam z nią... i zobaczę co wtedy będzie....
Kochana 11 to już masz prolaktynę w plecy bo to się robi w początku cyklu. To nie kosztuje majątku, zresztą i tak nie jest refundowane z tego co się orientuję. Zrób ten wynik i idź z nim do gina i wtedy zacznij gadać. Później zrób progesteron, niezależnie czy ci zleci czy nie. Ja Ci o badaniach mówie od 4 nieudanego cyklu, a tu prosze 6 własnie minął. Ginka z oczu diagnozy nie wyczyta i na bank cie na te badania wyśle, bo to podstawa, więc szkoda czasu na czekanie.

Ael ale ja nie umiem inaczej... nie umiem o tym nie myśleć... jak przyjdzie jednak @ to nie umiem się z tego cieszyć i mówić sobie uda się w kolejnym miesiącu... Jestem głupia, do niczego się nie nadaje... co ze mnie za kobieta, która nie umie urodzić dziecka... :-(

Przepraszam, że tak wyglądają moje wpisy..., Właśnie dlatego uważam, że powinnam odejść z forum bo niepotrzebnie zadręczam Was moimi problemami...

Tak tak kobieto, pisz dalej takie głupoty... Nie Tobie jednej się nie udaje na razie, nie rób z tego tak wielkiego problemu! Przecież jakbym była Twoim małżem to bym Cię opiórkała z góry na dół, co Twój mąż powinien dawno uczynić.
Idź do łazienki i wylej na siebie wiadro zimnej wody, wręcz lodowatej i przemyśl jeszcze raz swoje podejście. Zastanów się w jak wielkim stopniu szkodzisz sobie takim nastawieniem! Chcesz skończyć na kozetce u psychiatry? Bo do psychologa będzie za późno.
Idź na długi spacer i dokładnie przemyśl swoje zachowanie, a także wszystko to o czym pomyślałaś od momentu pojawienia się dziś @.
Jesteś tak nastawiona negatywnie na starania, że nie dziw się na comiesięczne niepowodzenia. Swoim problemom każdego dnia trzeba postawić czoła, bo co zrobisz? Uciekniesz? Tak jak chcesz uciec z forum? I co Ci to da? Zostaniesz sama z własnymi myślami i tak się dobijesz we własnych czterech kątach.
Rozmawiaj o tym, rozmawiaj z nami, rozmawiaj z dziewczynami jak Dziura czy amalfi, spytaj się jak to u nich wyglądało, jak one sobie radziły, jakie rady mogą Ci dać.
A Ty kochana zmień swój punkt widzenia i myślenia o 180 stopni, bo zostaniesz sama, nie tylko bez dziecka, ale jak mąż się zbuntuje to i bez niego. Nie rób sobie krzywdy ani bliskim których kochasz. Zepnij tyłek, podnieś głowę i rusz w końcu do przodu!

Ael noo koniecznie pokaż pokoik dla małego.

Nie pokażę bo nie gotowy i jeszcze długo nie pokażę :p

Łeb mi pęka, mogę wziąć apap?

Najlepiej zdrzemnij się na 2 godziny, ból głowy wtedy przejdzie. Jak się położysz zaaplikuj sobie zimny okład na czoło.
Ostatecznie apap możesz wziąć, ale lepiej zwykły normalny paracetamol, jeśli nic nie pomoże.

reklama
Do góry