• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

No tak jak w zeszłym tyg ja miałam dziecko Ty zarodek a teraz odwrotnie. Durny ten podpis. Poza tym moje dzieci mają jedno 18 a drugie 14 mm więc oni się tu wcale nie znaja

Sun ale mnie nie o to chodziło,że ja najdłużej. Taka Asiol np...ona to się biedna stara. Tylko nie możesz tak myśleć! Może wizyta u psychologa?

reklama
No tak jak w zeszłym tyg ja miałam dziecko Ty zarodek a teraz odwrotnie. Durny ten podpis. Poza tym moje dzieci mają jedno 18 a drugie 14 mm więc oni się tu wcale nie znaja
Ciekawe ile moje ma? :-) Moja koleżanka urodziła bliźniaki. Malutkie były jeden 2.800, a drugi 2.200, czy jakoś tak, a teraz chłopaki jak marzenie. Już pół roku maja, waga doszła do odpowiedniej normy :-)

Sun idź do psychologa i zrób badania. Badania to podstawa.

Hej kobietki!Ja już po usg. Jest wszystko ok, maluchy rosną a co mnie bardzo cieszy są dwie owodnie jednak. Jedno dzieciątko jest troszke mniejsze i mnie to martwi ale ponoć jeszcze może podskoczyć. No i wstawiam obiecaną fotke.

Zobacz załącznik 395309
superrrrrrrrrrrr wow slodziaste :-) a nie mowilam ze bedzie dobrze ;-)

witam nowa staraczke ~~~~~;-)

ael pokaz pokoik gotowy zdjecie ;-)

sun kochanie moje <glaszcze>:*~~~~:*

zafasolkuje apap mozesz w 2 trymestrze brac dopiero .... tak mi gin mowil...

zmykam do pracy milego dzionka :*

Na 11 jestem umówiona do mojej pani ginekolog... porozmawiam z nią... i zobaczę co wtedy będzie....
Kochana 11 to już masz prolaktynę w plecy bo to się robi w początku cyklu. To nie kosztuje majątku, zresztą i tak nie jest refundowane z tego co się orientuję. Zrób ten wynik i idź z nim do gina i wtedy zacznij gadać. Później zrób progesteron, niezależnie czy ci zleci czy nie. Ja Ci o badaniach mówie od 4 nieudanego cyklu, a tu prosze 6 własnie minął. Ginka z oczu diagnozy nie wyczyta i na bank cie na te badania wyśle, bo to podstawa, więc szkoda czasu na czekanie.

Ael ale ja nie umiem inaczej... nie umiem o tym nie myśleć... jak przyjdzie jednak @ to nie umiem się z tego cieszyć i mówić sobie uda się w kolejnym miesiącu... Jestem głupia, do niczego się nie nadaje... co ze mnie za kobieta, która nie umie urodzić dziecka... :-(

Przepraszam, że tak wyglądają moje wpisy..., Właśnie dlatego uważam, że powinnam odejść z forum bo niepotrzebnie zadręczam Was moimi problemami...

Tak tak kobieto, pisz dalej takie głupoty... Nie Tobie jednej się nie udaje na razie, nie rób z tego tak wielkiego problemu! Przecież jakbym była Twoim małżem to bym Cię opiórkała z góry na dół, co Twój mąż powinien dawno uczynić.
Idź do łazienki i wylej na siebie wiadro zimnej wody, wręcz lodowatej i przemyśl jeszcze raz swoje podejście. Zastanów się w jak wielkim stopniu szkodzisz sobie takim nastawieniem! Chcesz skończyć na kozetce u psychiatry? Bo do psychologa będzie za późno.
Idź na długi spacer i dokładnie przemyśl swoje zachowanie, a także wszystko to o czym pomyślałaś od momentu pojawienia się dziś @.
Jesteś tak nastawiona negatywnie na starania, że nie dziw się na comiesięczne niepowodzenia. Swoim problemom każdego dnia trzeba postawić czoła, bo co zrobisz? Uciekniesz? Tak jak chcesz uciec z forum? I co Ci to da? Zostaniesz sama z własnymi myślami i tak się dobijesz we własnych czterech kątach.
Rozmawiaj o tym, rozmawiaj z nami, rozmawiaj z dziewczynami jak Dziura czy amalfi, spytaj się jak to u nich wyglądało, jak one sobie radziły, jakie rady mogą Ci dać.
A Ty kochana zmień swój punkt widzenia i myślenia o 180 stopni, bo zostaniesz sama, nie tylko bez dziecka, ale jak mąż się zbuntuje to i bez niego. Nie rób sobie krzywdy ani bliskim których kochasz. Zepnij tyłek, podnieś głowę i rusz w końcu do przodu!

Ael noo koniecznie pokaż pokoik dla małego.

Nie pokażę bo nie gotowy i jeszcze długo nie pokażę :-P

Łeb mi pęka, mogę wziąć apap?

Najlepiej zdrzemnij się na 2 godziny, ból głowy wtedy przejdzie. Jak się położysz zaaplikuj sobie zimny okład na czoło.
Ostatecznie apap możesz wziąć, ale lepiej zwykły normalny paracetamol, jeśli nic nie pomoże.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry