• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Fasola Ty to może pomuśl nad L4
Neciuszka ja Cię dopiero dzis przeczytałam, się weź tam dowiedz wszystkiego:)Kochana ja się tam do CK wybiorę na zakupy. Musze sobie buty kupić
Mag ja zawsze miałam niskie ale teraz to normalnie szok

reklama
ja wlasnie sie zastanawiam kiedy teraz na wizyte sie umowic czy pod koniec pazdziernika czy poczatek listopada musze zrobic te wszystkie badania krwi :/ uff tego najbardziej nie lubie klucia igielek itp

Nie widziałam jeszcze właśnie :) doczekać się nie mogę żeby zobaczyć czy wszystko dobrze

Dziurka dowiem się co trzeba zaraz nawet napiszę do nich.

ja na badania lecę jutro lub w piątek.

Dziurka napisałam maila już

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie dziewczyny :* dłuuugo mnie u was nie było... ale z tego co zdązyłam zauważyć, to chyba wszystkie starające się są już zafasolkowane :-D bardzo się z tego cieszę, naprawdę dziewczyny aż mi serduszko urosło jak zobaczyłam ile tu malutkich fasoleczek jest... a szczególna nadzieją napawa mnie Dziurka... Dziurko naprawde wielkie wielkie gatulacje :* nawet nie wiesz jak bardzo sie ucieszyłam, jak zobaczyłam u ciebie fasolkowy suwaczek... i w dodatku podwójny... aż mi się łezka w oku zakręciła... jeszcze raz gratki :*:*:*

Ale opowiadajcie dziewczyny co u was... bo zaległosci z pewnością nie uda mi się nadrobić... więc czekam na streszczenie :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry