reklama
magenta :)
Fanka BB :)
a ja robie w piekarniku
np lososia zawijam w folie aluminiowa doprawiam tylko sola i pieprzem jedna wie krople cytrynki troche maselka pokrojona pietruszka zawijam wszystko w tej foli i do piekarnika na ok 30-40 min i jest pycha do tego sosik koperkowy i ziemniaczki i chlop mi sie zajada a mi samej bardzo smakuje nie jest taka w smaku jak gotowana na parze a i smarzona i tlusta nie jest
magenta :)
polecam jest naprawde pychotka 
kwiatuszekq20
no o czekamy na zdj dziurko
o taki mi chodzilo ABC Zoom Design bliźniaczy spacerowy + 2 gondole (1841090444) - Aukcje internetowe Allegro
Wózek dla bliźniąt ABC DESIGN ZOOM komplet (1856219606) - Aukcje internetowe Allegro wiadomo ze dla blizniat sa drozsze ale wkleilam przykladowy link masz czas do konca ciazy to napewno cos wyrwiesz tanio ludzie chca sie pozbyc i trzeba sie handlowac
Wózek bliźniaczy ABC Design ZOOM 2011 + 2 gondole (1857227213) - Aukcje internetowe Allegro
o taki mi chodzilo ABC Zoom Design bliźniaczy spacerowy + 2 gondole (1841090444) - Aukcje internetowe Allegro
Wózek dla bliźniąt ABC DESIGN ZOOM komplet (1856219606) - Aukcje internetowe Allegro wiadomo ze dla blizniat sa drozsze ale wkleilam przykladowy link masz czas do konca ciazy to napewno cos wyrwiesz tanio ludzie chca sie pozbyc i trzeba sie handlowac
Wózek bliźniaczy ABC Design ZOOM 2011 + 2 gondole (1857227213) - Aukcje internetowe Allegro
Pyscek
:)
Witam :-) po dłuższej nieobecności, co tam u Was kochane ?? jakieś nowe fasoleczki ?? jak mamusie się czują maluszki bardzo dokuczają w brzuszkach ?? :-)
Znalazłam fajną aukcję i może któraś skorzysta. Dobry wózek .
Mutsy Transporter gondola + spacer koła pompowane (1857825428) - Aukcje internetowe Allegro
Mutsy Transporter gondola + spacer koła pompowane (1857825428) - Aukcje internetowe Allegro
Hah :-) Parę godzin temu zadzwoniła do mnie koleżanka październikowa, z sali poporodowej świeżo po cesarce, trzęsącym się głosem oznajmując, że urodziła zdrową córeczkę, która też dała znać, że jest obok :-) No cudowne uczucie :-)
reklama
Podziel się: