reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
W tym miesiącu zaczynamy od nowa, dzisiaj przyszła @... wkurzyłam się, bo wychodzi ze mi cykle wydłużyły się do 38dc... już sama nie wiem co mi się tam w środku porobiło.

W każdym razie pozostaje mieć nadzieje, ze TYM razem zaskoczy.

Fifka witam, ja tez mam co miesiac nadzieje i nie zaskakuje :-(. A napisz cos wiecej o sobie, jak dlugo nie wychodzi czy jestes stymulowana, czy jestes zdrowa czy chora???? Wszystko

Dzieeen doberek!
Amalfi,
Tak czy siak moj plan sexu min co 2-3dni nie wypali.. Grrr! I dlatego jestem wkurzona! Wgl to nie moglam dzisiaj spac.. I przeczytalam ten watek i o pco od deski do deski! Fajnie zobaczyc suwaczki u kobitek, ktore myslaly ze juz im sie nie uda.. ;) btw - gdzie wklejamy suwaka?

Witaj Fifka, dawaj nam tu cos o sobie ;)

Jol jol jol!!!! Co tam u was laseczki :) Kurde u nas taka gololedz jest ze masakiera... ludzie na chodnikach sie przewracali... dlatego jak moj szedl do pracy to kazalam mu isc wolno :) Z racji tego ze w kwietniu 2010 wybiöl sobie reke z kolcia i ma tam srube i reke sprawna w 30%... dobrze ze to lewa wiec na druga musi juz uwazac :)

A ja mam odziwo dzisiaj super humor mimo iz pada deszcz :) W sumie juz 2 dni trzymam malutka dietke i jezdze na rowrku stacjonarnym... codziennie po ponad godzince coby 600 cal stracic :)

No więc mam 23 lata. staramy się z mężem o dziecko od sierpniowego cyklu. Już za pierwszym razem zaskoczyło, tyle że okazało się, ze to "pusta ciąża" i po 2 tygodniach poroniłam samoistnie. (łącznie 7 tygodni "ciąży") Od tamtej pory cykle mi się wydłużają z miesiąca na miesiąc i nic nie zaskakuje. Niczym się nie wspomagam, od tak kochamy się po prostu codziennie :-)

W tym cyklu czułam się okropnie, już byłam niemal na 100% pewna ze zaskoczyło (bo czułam się tak przy wcześniejszej ciąży) i GUZIK! eh...

oj fifka Mloda jestes... staracie sie nioespelna 5 miesiecy... u nas juz ponad rok sie staramy i nic :( Ale w sumie juz postanowilismy ze jak wrocimy w marcu to gdzies kwiecien -maj (o ile nam nie pojdzie) bedziemy sie leczyc.... tu gdzie mieszkam plus jest taki ze 4 pierwsze in-vitro (mam nadzieje ze nie bedzie konieczne) jest za darmo.

Wiec Fifka glowa do gory!!!

reklama
hello!
kurcze, ja dzisiaj pospałam, wstałam o 11 !! masakra, tak dobrze mi się dawno nie spało ;) tylko teraz chodzę przymulona ;)

Jaga, Ty to jesteś kawał wariata hehehehe że też chciało Ci się czytać całe forum od dechy do dechy!!!!!!!!!!!!

Fifka, o kurde, to mnie nastraszyłaś, myśmy też zaskoczyli za pierwszym razem i niestety okazało się, że to ciąża biochemiczna, mam nadzieję że u mnie cykle jakoś drastycznie się nie zmienią :( trzymam kciuki za Was !

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry