Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Julieet, ale ja powaznie mowie, ja trzeba - ta owulke, jakos zacheecic hyhy.. Czasami sama jestem przerazona swoimi teoriami ahaha! dlatego ja dzisiaj, ale nie mowcie nikomu, znow wlaczylam beate kozidrak i tanczylam do jozka.. Tak tak.. Znow pilam wino korzystam, bo mam do poniedzialku wooolne!!! ou jee
jaga ty musisz do psychiatry skoczyc nie do ginka heheheheheheh. Jak rozpetasz jakas wichure tymi szamanskimi tancami, to Cie znajde tam gdzie jestes i nakopie
Amalfi, żarty żartami.. ale ja też tak myślę coraz częściej zamiast gina przydałby się psychiatryk hahaha
serio.. mój z tym moim Józek, nei daruje ci tej nocy!! to już mnie od sylwestra znieść nie może.. ale co poradzić jak to mój hit więc piję i tańczę, piję i tańczę.. i rozpętam taką burzę, że plemniki to się będą w powietrzu unosić, mówie wam!! zaufajcie mi i zaciążymy hehe
EDIT: ale się wkurzyłam! moje love wyjeżdza na 5 DNI w przyszłym tyg !!!! jaaa... no to po starankach! jak nie urok to sraczka! fuck ;/