Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Hahah nie chcialabys tego widziec! Znacie 'joozek! Nie daruje ci tej nocy!'? Haha ale przy tym wywijalam... troszke sie wstawilam i prosze.. Bylo show! Za zafasolkowanie!!
jaga oby z tych tancow deszczu nie bylo hehheehehehehheeh!!!!!!!
Ale cicho faktycznie na tym watku, a przed swietami byl tu tlok mnostwo nowych staraczek, duzo odpadlo juz:-(
Ja nie wiem.. Liczylam, ze wy mi powiecie najchetniej to wszcepilabym sobi monitor od usg w brzuch i obserwowala non stop co sie tam dzieje mierzylam dzisij tempke - 36,7 ale to pierwsze mierzenie w tym cyklu wiec nie wiem co sie dzialo wczoraj.. Dzis 10dc
No wlasnie to za wczesnie na owulke ale nie wiem jakie dlugie masz cykle. Za 2-3 dni powiedzialabym ze to klucie tj owulka. A teraz to nie wiem. Musisz mierzyc caly cykl i wkleic tutaj zaloguj sie na tym 28dni
A ja przyszlam sobie ponarzekac, bo robilam dzis test owu i negatyw. Wczoraj to juz prawie pozytywny byl i bylam pewna ze tylko sie wzmocni. A tu dupa, II kreseczka blada jak nie wiem co totalny negatyw.
Bolal mnie prawy jajnik kilka dni, ale sluzu plodnego nie zaobserwowalam...
Boje sie ze moze nie mam wogole owulek...
A moze pilas duzo przed tesciorem i to dlatego? Ja tez mam problem z tymi testami, nie wiem co z tym moim lh - czy jest podwyzszony na tyle, ze test wyszedl pozytywny... Dlatego mierze tempke a jak nie to monitoring, bo kurde tez jestem ciekawa czy cos sie u mnie w brzuchu dzieje w ogole.
Kupilam toffiefiee i schocko bonsy, moze owulka tez sie skusi na takie rarytasy i pojawi gdzies kiedys..