reklama

Starania po raz pierwszy :)

Domyslam sie :) a co to za dieta? Bo ja sie kompletnie nie znam.. Slyszalam tylko o kapuscianej diecie kwasniewskiego :p ja podziwiam swoje kumpele, co jada na dietach przez pare tygodni, ja bym nie dala rady.. Zreszta zeby serio schudnac trzeba zmienic nawyki zywieniowe na stale.. A jak mowie, z ogromu rzeczy nie umialabym zrezygnowac :) czasami robie sobie 3 dniowa glodowke, ale to w ramach oczyszczenia. :)

hahahaha MZ (niestety juz nie posiadam polskiej klawiatury) bo powinno byc Mz z kriopka... oznacza poprostu.. Mniej zryj :P Najbardzeij racjonalna i normalna dieta :) Poprostu mnmiejsze porcje i bardziej zdrowo.. bo na innych ja bym nie wytrzymala... no kto moze sobie odmowic kostki czekolady przed @ albo cukierka jak czlowiekaq najdzie :)

seergevna https://www.babyboom.pl/forum/members/sergeevna-47459.html ten monitor plodnosci super.... ale jaka cena :) chociaz jak na GB realia to nie az taka spora suma...

reklama
Hahah to naprawde musi byc dieta cud!! :D tak jak mowisz, przed @ to jest istna masakra jesli chodzi o slodycze..! Wszystko wciagne!

Lece do LDN za jakis miesiac, poltora, rozejrze sie za tym cudem techniki :)

Ja uzywam tych clear blue ale normalnych nie elektr, bo tu u mnie ograniczony wybor.
Stosuje ta sama diete MZ jak sobie wczesniej pofolguje to na nia przechodze, dziala cuda.
I chodze na silownie, wlasnie dzis ide

reklama
Hej kobietki! Gdzie sie wszystkie podziewacie, jak staranka? ;)

wczoraj po winku odprawialam tance szamanskie o szybkie zafasolkowanie wszystkich kobitek! Licze, ze pomoze!! :D haha

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry