reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Zafasolkuję, to Ci się mąż wykosztuje :) A może małe gdzieś uciska, mówiłaś o tym ginowi?
Małe chyba za małe żeby uciskało, ale ciul znajet :-) a ginowi nie powiedziałam bo zapomniałam, bo mnie akurat nie bolało :-)
Karola cierpliwości kobieto, może na test za wcześnie, nie wiadomo jaka u Ciebie ilość hormonu, może zbyt mało. A jak nie poszło tym razem, to kolejnym pójdzie ;-)

reklama
To nie jest najlepszy test. Nie to, że nakręcam, ale dużo razy się pomylił, a na początku lepiej zrobić Pretestem, czy Aconem... To są 10 i pokazują szybciej.

No własnie Sil miałam pisać to samo że ten test może być za słaby. Karolinko szukaj bardziej czułego testu i zrób z porannych sików najlepiej i zobaczysz. Ja robiłam Aconem pokazał szybko ale słabą kreskę mi więc taka 25tka pewnie by nic nie pokazała, a byłam już po terminie @

reklama
to wszystko zależny od hormonów
ja robiłam dzień przed planowana @ z wieczornych siuśków testem 25 i wyszły eleganckie 2 krechy, ale dzień po @ miałam taka bete, ze już się bliźniaków bałam.
A sa laseczki, które dopiero kilka dnia po planowanym @ maja test pozytywny bo hormonu jest zbyt mało
Karola nie nakręcaj się kup test 10 i jak nie dostaniesz @ do jutra to zrób ponownie z porannych siuśków i zobaczysz co wyjdzie.

Do góry