reklama

Starania po raz pierwszy :)

Wątpię żeby przejął. Jacek miał znajomości na Śląsku i dobre roboty brał a mój tata na tygodniu mieszkał u niego bo do częstochowy ma półtorej godziny jazdy i był pracownikiem do którego miał zaufanie i pilnował pracowników i wogóle. Ale nie przejmie raczej tego. Nawet mi się myśleć nie chce :(

To budowlanka. A kobietka jest kuratorem sądowym.

reklama
Neciuszka współczuje. Ale myślę, że tato znajdzie rozwiązanie.

Karolina, może z nerwów Ci się spóźnia. Powtórz test jeśli @ nie przyjdzie.

Lamia prooszę przepis na racuchy bez drożdży:
250 gr mąki, 2 jajka, 3 jabłka, cynamon, cukier puder, pół łyżeczki soli, pół łyżeczki proszku do pieczenia, można dodać troszkę sody, pół szklanki mleka, pół szklanki wody gazowanej.
Wymieszaj mąkę, jajka, cukier, mleko i wodę. Ciasto nie może być za gęste ani za rzadkie. Do wyrobionego ciasta dodaj sól, proszek i ewentualnie sodę, wymieszaj. Jabłuszka obierz, albo pokrój w talarki albo zetrzyj na tarce, posyp cynamonem, wymieszaj i dodaj do ciasta. Do ciasta też możesz dodać wszystko, rodzynki, płatki migdałowe, czekoladę, skórkę cytrynową czy pomarańczową (ukłon w stronę inwencji twórczej :-D).
Usmażyć i delektować się ciepłymi racuszkami :-)

kurde tak patrze atanku na twoj suwaczek normalnie dopiero co tescika robilas a to juz tyle czasu minelo to masz usg w dniu mojego micha urodzin a ja mysle co mu kupic

nic lece do sklepu po cos slodkiego bo niedlugo trzeba foric obiadek

Ostatnia edycja:
no czas leci ;-)
a co mu kupic zalezy co lubi ma jakas ulubiona grupe piłkarska moj ma lecha wiec zawsze cos wymysle ;-) i jest kucharzem to jakis noz tez mile widziany ;-)

mój ma urodziny w styczniu ,a ja już myślę, co kupić i nie wiem. Nie jest fanem piłki, komputerowych części mu przecież nie kupię... W tamtym roku dostał golarkę, ale chciałabym coś fajnego na ten rok...

moj tez dostal golarke w zeszlym roku
moj gra w ps ale ma juz wszystkie gry jakie tylko sa
jest takim czasem duzym dzieckiem czasem mysle zeby mu kupic cos do ubrania ale tez myslalam o czyms co by mu sprawilo frajde kiedys mial duzy helikopter zdalnie sterowany mysle czy by nie chcial nowego bo tamten mu padl;) ale czy to nie zbyt dziecinne

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry