Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
oby oby, niestety II zmiana, dopiero wieczorkiem dopadnę mężano to do wyrka!moze ten dol w brzuchu..to bole owulacyjne?
![]()
Nie wiem co bym bez Was zrobiła, jak trzeba pocieszycie, wesprzecie a jak trzeba to na ziemię sprowadzicie;-)
Powiedzcie mi jeszcze jak przesunęła się owulacja tzn. że cykl będę miała dłuższy od ostatniego, wiec nie ma co testować szybciej niż za 14 dni tak?
z jednej strony praca na zmiany mi to uniemożliwia, a z drugiej mam taki dziwny organizm, że nigdy nie mam gorączki, i jeżeli byłby jakiś skok to nie zauważalny a jeszcze te zmiany, nic by z tego nie było. Muszę wsłuchać się w siebie, zastanawiam się nad zmianą lekarzadokładnie- ja też tak miałam. musisz czekac teraz. Mierzyłaś temperatury w tym cyklu?

maluszek rośnie i tyle... nudna ta ciąża ;-) A za ciebie w takim razie mocno trzymam kciuki!!!! :*
Baaaa nawet paręset gramów straciłam.... biedny ten mój synek... matkę szkieletora ma...