reklama
miq
Fanka BB :)
oby oby, niestety II zmiana, dopiero wieczorkiem dopadnę mężano to do wyrka!moze ten dol w brzuchu..to bole owulacyjne?
![]()
kwiatuszekq20
miq to trzeba sie sexowac
a ja dzis mam troszke pracy misiu ma urodzinki i jutro mamy gosci wiec musze przygotowac co nie co
a ja dzis mam troszke pracy misiu ma urodzinki i jutro mamy gosci wiec musze przygotowac co nie co
miq
Nie wiem co bym bez Was zrobiła, jak trzeba pocieszycie, wesprzecie a jak trzeba to na ziemię sprowadzicie;-)
Powiedzcie mi jeszcze jak przesunęła się owulacja tzn. że cykl będę miała dłuższy od ostatniego, wiec nie ma co testować szybciej niż za 14 dni tak?
Powiedzcie mi jeszcze jak przesunęła się owulacja tzn. że cykl będę miała dłuższy od ostatniego, wiec nie ma co testować szybciej niż za 14 dni tak?
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
Witam!! Nadrobiłam Was i zaraz uciekam, jadę z mamusią na zakupy bo chce sobie kupić jakieś buciory! Z rana napisałam już wniosek o indywidualny tok organizacji studiów i wypowiedzenie umowy o kartę kredytową bo w końcu udało nam się ją spłacić!! Mam zamiar dziś wszystko pozałatwiać.
Aelku Ty moja biedna!! Ja czytałam od wczoraj posty i miałam nadzieję, że jak dojdę do dzisiaj to ktoś już napiszę, że Asia już się męczy na porodówce bo w nocy odeszły jej wody... Ale ja obstawiam, że do końca tego tygodnia będziesz wypakowana :-)
Aelku Ty moja biedna!! Ja czytałam od wczoraj posty i miałam nadzieję, że jak dojdę do dzisiaj to ktoś już napiszę, że Asia już się męczy na porodówce bo w nocy odeszły jej wody... Ale ja obstawiam, że do końca tego tygodnia będziesz wypakowana :-)
Nie wiem co bym bez Was zrobiła, jak trzeba pocieszycie, wesprzecie a jak trzeba to na ziemię sprowadzicie;-)
dokładnie- ja też tak miałam. musisz czekac teraz. Mierzyłaś temperatury w tym cyklu?
miq
z jednej strony praca na zmiany mi to uniemożliwia, a z drugiej mam taki dziwny organizm, że nigdy nie mam gorączki, i jeżeli byłby jakiś skok to nie zauważalny a jeszcze te zmiany, nic by z tego nie było. Muszę wsłuchać się w siebie, zastanawiam się nad zmianą lekarzadokładnie- ja też tak miałam. musisz czekac teraz. Mierzyłaś temperatury w tym cyklu?

Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Asiol u mnie dobrze
maluszek rośnie i tyle... nudna ta ciąża ;-) A za ciebie w takim razie mocno trzymam kciuki!!!! :*
Miq to ze teraz po jakimś czasie wyszedł ci znowu pozytywny test nie oznacza że jesteś przed owu... Testy te wykrywają hormon LH którego steżenie podnosi się wraz z owulacją i może utrzymywać się jeszcze przez parę dni po owu. Dlatego właśnie liczy się pierwszy pozytywny test kiedy kreska testowa i kontrolna są takie same. To że teraz testowa kreska wyszła ci taka mocna oznacza jedynie ze poziom hormonu LH masz bardzo wysoki - a czy jesteś przed - w trakcie - czy po owulacji to wciąż jest zagadką....
A ja jestem już po wizycie. Posłuchałam serduszka mojego synka, dostałam coś na moje nieszczęsne zaparcia no i wszystko poza tym jest w porządku. A no i najważniejsze..... CHOLERA W OGÓLE NIE PRZYBIERAM NA WADZĘ
Baaaa nawet paręset gramów straciłam.... biedny ten mój synek... matkę szkieletora ma...

Miq to ze teraz po jakimś czasie wyszedł ci znowu pozytywny test nie oznacza że jesteś przed owu... Testy te wykrywają hormon LH którego steżenie podnosi się wraz z owulacją i może utrzymywać się jeszcze przez parę dni po owu. Dlatego właśnie liczy się pierwszy pozytywny test kiedy kreska testowa i kontrolna są takie same. To że teraz testowa kreska wyszła ci taka mocna oznacza jedynie ze poziom hormonu LH masz bardzo wysoki - a czy jesteś przed - w trakcie - czy po owulacji to wciąż jest zagadką....
A ja jestem już po wizycie. Posłuchałam serduszka mojego synka, dostałam coś na moje nieszczęsne zaparcia no i wszystko poza tym jest w porządku. A no i najważniejsze..... CHOLERA W OGÓLE NIE PRZYBIERAM NA WADZĘ

miq
Fifka możesz mieć rację, jednak przyglądając się testom to ten jest pozytywny, dosłownie jak na obrazku w instrukcji a tamte były jednak trochę bledsze, dochodzi do tego śluz, już 4 dzień i ból w podbrzuszu-stawiam, że to teraz, ale mężuś często mnie przytula więc zobaczymy co to będzie...jestem dobrej myśli;-)
To musi być coś cudownego, usłyszeć serduszko...
To musi być coś cudownego, usłyszeć serduszko...
reklama
kwiatuszekq20
trzeba byc dobrej mysli miq i sexic sie nie myslac o dziecku spontanicznie i brac tylko z tego sama przyjemnosc
Podziel się: