reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

ja pierdziele..:no:
na drugim portalu na którym się udzielam (28dni) właśnie przeczytałam,że jedna użytkowniczka zginęła w wypadku samochodowym z mężem.. parę lat starali się o dziecko, w końcu podjęli decyzje by adoptować- udało im się..Lenka była już ich we wrzeniu, 2011. A wczoraj 26.10 zginęli w tragicznym wypadku.. OKROPNOSC..nie mogę się pozbierać.. I jak tu wierzyć w 'sens istnienia'..

reklama
miq dziewczyny dobrze piszą, molestuj męża nie myśląc za wiele po co i na co ;) a z tymi temperaturami to wygląda tak, że ja też nigdy gorączki nie mam ani nic. Ale jak zaczęłam mierzyć dow.cipnie i obserować to to się okazało że ja w okolicy owu i po mam temp 37,1 - 37,2 nawet gdzie nawet bym nie przypuszczała, więc to że gorączki nie miewasz to chyba trochę inna sprawa :) noo i mnie w tym ostatnim udanym cyklu tempka od owu się trzymała non stop wysoko :) a zwykle spadała dzień przed lub w dniu @

Martoszka no aż mnie dreszcze przeszły :-(

a wieczorem tak mnie M. przeleciał, że aż wióry leciały ;-)
buahahhahhahaha - umarłam ahhahahahhaha

hej dziewczynki ;) tak jak pisałam na fejsie jestem juz po inseminacji... ten cykl był straszny poniewaz miałam zastrzyki w brzuch i było strasznie.... inseminacja była bolesna ...ehhhhh..... teraz czekanie ;) trzymajcie kciuki u rąk i u nóg ;) zmykam do pracy ;) buziaki w Wasze brzuszki :* :*
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
fasolka: o a ty jeszcze na wolnym, do kiedy masz zwolnienie?
mhm opierniczam się do końca miesiąca. Co prawda byłam dzisiaj na moment w pracy,bo lenie udają, ze sobie nie mogą dać rady, ale migiem się uwinęłam i zaraz byłam w domu.

Fasolka też kurdupel ze mnie i fest baba teraz :-D noo i maila żem ci wysłała wkońcu bo współpracować nie chciał
a dzięki widziałam, zadowolonam ;-)

Atanku &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i :*:*:*:*:*:*:*:*:* niech się grzeczne pokaże wkońcu co tam ma :)

Ja wcięłam jabłuszko teraz jeszcze troszkę brzoskwiń z puszki :) i ciepła herbatka

reklama
Do góry