Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Najpierw mierzyłam temperaturę i ciągle miałam 36,2. Później padł mi termometr i musiałam zamówić nowy (tym razem zainwestowałam już w owulacyjny, bardzo porządny). 4 dni nic nie mierzyłam i akurat wtedy wypadały dni owulacji wyliczone wg suwaczków i na podstawie poprzednich cykli. Wszystko do tej pory było bardzo regularne, jak w zegarku - @ przychodziła co do godziny!
I podobna była jeszcze przedwczoraj i wczoraj, a dzisiaj mam skok na 36,65. I Jak to w końcu jest? Owu była czy jest teraz?? 

Aha to super, w sumie co robic w domku, lepiej wsrod ludzi tyle ile sie da siedziec.
sergeevna ja to w sumie wogole nie pomoge,bo nie mierze tempki tylko robie testy owu.
Jak masz w domku to tez sobie zrob bym moze cos wiecej ci to powie.

Kurcze, a mialas jakies sygnaly owulki? Bo mysle ze teraz to juz za pozno na owulke. Ale nie wiem w sumie.
oj to moze ten bol jajnika to wlasnie spozniona owulka, zrob test moze cos sie wyjasni. Albo wizyta u gina?
A ginek odpada, bo w UK z takimi "bzdurami" nie wysyłają
A prywatny polski gin to masakryczna kasa do tego tylko w weekendy przyjmuje, więc muszę sobie jakoś "sama" radzić... ;-)