reklama

Starania po raz pierwszy :)

Kurcze a ja dziś znów cały dzień w szkole... mały strasznie się buntował... no ale mało ważne, wchodzę na forum i co widzę!!!!!!!!!!!!???????????????? Ael rodzi!!!!!!!!!!! Wiedziałam, po prostu to czułam!!! A mówiłam, że do końca tygodnia wyląduje na porodówce... :-) czy wiecie już coś więcej???

Odeszły jej wody, ale skurcze ma nie regularne więc pewnie troszkę to potrwa... Jak bede cos więcej wiedzieć to dan znać na BB :tak:

reklama
Aga wstrzymaj sie z zakupami na razie... tu nie chodzi o przesądy, ale kupując ciuszki bardziej sie nakręcasz... a nie ma nic gorszego podczas starań jak blokada psychiczna... są później pary które są zdrowe a starają sie latami....

dokładnie Fifka dobrze mówisz, ja tyle ubranek cudnych widziałam dla maluszka,ale powiedziałam nie, nie kupię jak będę już w ciąży i wtedy będę mogła coś kupić narazie nie nakręcam się tym :-)

Jestem również zdania ze nawet jak się jest w ciazy to lepiej zaczekać do "bezpieczniejszych" terminów... bo później w razie wczesnego poronienia można się załamać oglądając te ubranka....

To samo tyczy się tego kupowania przed ciążą. Ja wiem Aga że nie jest łatwo... ale naprawdę... lepiej tego nie rób,... bo później sama będziesz sobie winna swoich łez dołów itp.... Teraz cieżko ci się powstrzymać, ale jeszcze trudniej ci będzie jak kolejne nadzieję będą upadać... Oczywiście nie życzę tego najgorszemu wrogowi! Trzymam kciuki zeby ci sie udało! Ale przemyśl to sobie! Lekarze nawet nie zalecają obserwowania cykli przed upływem przynajmniej pół roku starań... Właśnie ze wzglądu na tą blokadę...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry