Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
latem to amelka je zalozy ;-) bo to na 6 miesieczne ;-) hihi ;-) no niewiem jestes chudziutka ale by musialy byc same kosci chociaz niewiem czy niemasz miednicy wiekszej od tych portaskow ;-) super ze tempka w gorze na jeden dzien moze spasc nie wystrasz sie ;-) a potem wzrosnie i jak sie utrzyma to bedzie dzidzia ;-)
a nie mówiłam że nie pożyczy mi spodenek ...
a co do tempki to dobrze że mnie uprzedziłaś spadkiem bo bym się wystraszyła że znów się nie udało ... a szczerze to troszki się juz napalilam ze moze tym razem sie uda ...
Aguś ja tez nie mierze tempki ale niedawno zaczelo mnie pobolewac podbrzusze (takie napady lekkiego bolu) jak na @@@ i sama nie wiem co to jest???!!! Az mnie strach oblecial!!!
moge ci pozyczyc ale ty nie wleziesz ;-) kurcze ale mnie te plecy bola... przesunelam sie energicznie w sklepie by pani o mnie nie zachaczyla i przeskoczyło mi w plecach co kiedys i mam na to lekarstwo ale w ciazy mi go nie wolno... ;-(
Kurcze a ja dziś znów cały dzień w szkole... mały strasznie się buntował... no ale mało ważne, wchodzę na forum i co widzę!!!!!!!!!!!!???????????????? Ael rodzi!!!!!!!!!!! Wiedziałam, po prostu to czułam!!! A mówiłam, że do końca tygodnia wyląduje na porodówce... :-) czy wiecie już coś więcej???