reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
latem to amelka je zalozy ;-) bo to na 6 miesieczne ;-) hihi ;-) no niewiem jestes chudziutka ale by musialy byc same kosci chociaz niewiem czy niemasz miednicy wiekszej od tych portaskow ;-) super ze tempka w gorze na jeden dzien moze spasc nie wystrasz sie ;-) a potem wzrosnie i jak sie utrzyma to bedzie dzidzia ;-)

a nie mówiłam że nie pożyczy mi spodenek ...
a co do tempki to dobrze że mnie uprzedziłaś spadkiem bo bym się wystraszyła że znów się nie udało ... a szczerze to troszki się juz napalilam ze moze tym razem sie uda ...

moge ci pozyczyc ale ty nie wleziesz ;-) kurcze ale mnie te plecy bola... przesunelam sie energicznie w sklepie by pani o mnie nie zachaczyla i przeskoczyło mi w plecach co kiedys i mam na to lekarstwo ale w ciazy mi go nie wolno... ;-(

Kurcze a ja dziś znów cały dzień w szkole... mały strasznie się buntował... no ale mało ważne, wchodzę na forum i co widzę!!!!!!!!!!!!???????????????? Ael rodzi!!!!!!!!!!! Wiedziałam, po prostu to czułam!!! A mówiłam, że do końca tygodnia wyląduje na porodówce... :-) czy wiecie już coś więcej???

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry