reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
czemu tu jest taka godzina na forum dziwna ?? nie kumam... o ktorej ael odeszły wody ?? bo ja juz kartke kupiła z gratulacjami ;-)
juz jestem dla was zaraz zrobie zdjecie co nie moglam sie oprzec w sklepie i kupiłam komplet dzinsowy kurtke i spodnie na 6 miesieczne dziecko ;-) po prostu slodziaste i tylko 20zl bo z przeceny w auchanie ;-)

niema problemu odbiore cie z dworca spacerkiem mamy 15 minut bo ja w centrum miasta mieszkam ;-)

Nie no... z jednej strony masz racje.... lepiej w domu czekać i jechać na ostatni,a chwile niż tam się męczyć....

To licz te skurczę! Ale myślę ze jak wody odeszły to do rana powinnaś już urodzić! :tak:

Ael trzymaj się dzielnie kochana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I jak tylko będziesz mogła to daj nam choć 1 zdjątko malutkiego tutaj :-D

Cieszę się, że w końcu nadeszła ta chwila. Jesteśmy z Tobą!!!!!!!!!!!!!!!! :-)

O Boze!! Krzycze na ciebie źle... przyznaje ci racje źle :-D rodź ty szybciej i nie pie*dol!! :rofl2:

Ehh a wiesz, że Cię kocham XD

Dzięki dziewczyny za miłe słowa. Dam znać tej torbie Fifce, że jak któraś będzie chciała to piszta smsa bym się zajęła czym od skurczy, będę niesamowicie wdzięczna. Idę się ubrać bo czuje, że skurcze wracają.
BUZIAKI I OSTATNIE FLUIDKI! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

reklama
milia: no ja jeszcze nie czuję dzidziusia, i to mnie martwi bo już bym chciała czuć jego ruchy, wiem ze moze byc za wczesnie ale jak bym czuła kopniaczki to bym czuła się lepiej

dano: oj kochana, to biedny ten twój chrześniak, skoro aż przeszczep skóry to znaczy że porządnie się oparzył i taki maluszek, naprawdę współczuję

Ael: pisałm ci smsa ale nie wiem czy na ten dobru numer?? czy na ten inny ?
Powodzenia i mało bólu a szybkiego jednego i porządnego skurczu ci życzę

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry