reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Iwasek Ty mi mów fazami :-) gdybym w ciąży była to bym pewnie wiedziała :-p Ael sama leży, była z dziewczyną która rodziła, podpieli ją pod ktg cisza, rozwarcie na palec także spokój, mówi,żę pielegniarki i lekarze o****ą nad nią ,że idealna do rodzenia :-p

Atan ja mam to samo. Kupiłam sobie taką długa gruba poduchę i trzymam między nogami jak śpię na boczku. Pomaga:) włóz sobie poduchę lub coś grubszego i połóż się na lewym boczku.

iwasku ja mam innny problem bo w sklepie przesunełam sie by pani jedna o mnie nie zachaczyla i co za energicznie i przeskoczyło mi jak juz kiedys 2 razy to mialam mam na to lekarstwa ale w ciazy ich nie mozna brac i jest problem... bo to sie nazywa heksen shutz czy jakos tak sie pisze i niestety na to jest lekarstwo tabletka poduszka elektryczna i 3 dni lezenia i przechodzi z lekami a bez to ja niewiem ile mnie bedzie trzymac ja sie zalamie bo ani wstac normalnie z lozka ani usiasc ani sie schylic po co kolwiek bo sie juz nie wyprostuje... a poduszke mam rozka jako pierwsza kupilam na forum tego dlugiego ;-)

No to nie zazdroszczę. Musisz się bardzo oszczędzać kochana. Wyleż to i wygrzej a co do ludzi w sklepach i na ulicy....:crazy::angry: koszmar. W dupie maja innych ,łokciami sie rozpychają. Ja to chodzę i osłaniam brzuchol żeby mi żadna szantrapa nie trafiła w dzuniora

reklama
NO JA TAK W SKLEPIE TEZ MUSIAŁAM OSLONIC aMELKE I widzisz teraz cierpie.. ahh ci ludzie...

no widze ze poszły spac wiec dobranoc:*

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry