reklama
Aga_27
Ciężarówka :)
Ja postanowiłam, że jak przyjdzie @ to:
1. ostatni miesiąc będę prowadziła kalendarzyk / mierzyła temperaturę / obserwowała śluz / robiła testy owu
2. zrobię w 3 dc prolaktynę i hormony tarczycy
3. ok. 12 dc wybiorę się do gina na USG
4. zrobię w 22 dc progesteron
Jak mimo wszystko nam się nie uda to luzuję zupełnie i nic nie liczę. Będzie co ma być...
1. ostatni miesiąc będę prowadziła kalendarzyk / mierzyła temperaturę / obserwowała śluz / robiła testy owu
2. zrobię w 3 dc prolaktynę i hormony tarczycy
3. ok. 12 dc wybiorę się do gina na USG
4. zrobię w 22 dc progesteron
Jak mimo wszystko nam się nie uda to luzuję zupełnie i nic nie liczę. Będzie co ma być...

Pyscek
:)
wiesz co to chyba jet najlepsze podejście, ja zobaczę co mi gin powie :-) może da skierowanie na jakieś badania ...
witam nową staraczkę ,
Karla: my tez się nigdy nie zabezpieczaliśmy tak jak wy, i nam sie w 3 cylku udało, i radze jak dziewczyny nie nakręcać się, a skoro podjęliście decyzję o dziecku to róbcie swoje, między czasie pójdź do gina, ale raczrj się nie starajcie tylko korzystajcie z przyjemności
Powodzenia trzymam &&&&&&& i sle fluidki na szybkie zafasolkowanie ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Iwasek: jak tam nasza poetka się czuje i dzidziuś ?
Karla: my tez się nigdy nie zabezpieczaliśmy tak jak wy, i nam sie w 3 cylku udało, i radze jak dziewczyny nie nakręcać się, a skoro podjęliście decyzję o dziecku to róbcie swoje, między czasie pójdź do gina, ale raczrj się nie starajcie tylko korzystajcie z przyjemności

Powodzenia trzymam &&&&&&& i sle fluidki na szybkie zafasolkowanie ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Iwasek: jak tam nasza poetka się czuje i dzidziuś ?
Ostatnia edycja:
Pyscek
:)
no ja też wrzucę chyba na luzz i dam sobie spokój ze wszystkim, jedynie co to kontrola u gina czy wszystko jest w porządku ;-)
karla: zapomniałam jeszcze dopisa że mąż brał cynk - na ruchliwość plemników plus wit. C na żywitność, tak jakiś miesiąc przed starankami zaczął no i ja jadłam kwas foliowy więc możesz sobie już zakupić.
neciuszka :jestes? dostałaś fotkę na usg ??
neciuszka :jestes? dostałaś fotkę na usg ??
Ostatnia edycja:
reklama
karla: tak, to noralny cynk w tabletkach, wiesz ja nie wiem czy to miało wpływ na zaciążenie ale piszę co robiliśmy może pomorze
, bo to mąż gdzieś wyczytał i kolega tez mu mówił że to brał więc może coś w tym jest , a napewno nie zaszkodzi

Podziel się: