reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
to mijenka trzymam jeszcze mocniej kciuki i rak i nog
fifka a jak ty sie kochana czujesz i reszta naszych mamusiek ?? jak AeIreda i jej Wikus?? kto teraz najbilzej porodu??
macie jaksi pomysl na miesko albo sosik do kopytek bo od wczoraj tak za mna chodza ze szok

Dobrze się czuje Magenta do przodu! Mam dosć już tej ciąży w prawdzie bo wszytko mnie boli... ale poza tym to nic złego sie nie dzieje. A następna w kolejce na porodówkę jest Sil!

Cześć i czołem

Jestem ale jakoś smutno więc nie wiem czy chcecie oglądać moje fotki co na nich za wiele nie widać.

Lilly gratulacje kruszynki :*

Danano kochana :*

i duży :* dla reszty starających się co ich @ nawiedziła.

i kilka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Dopiero jestem bo dziś szał ciał jest a siadłam w oczekiwaniu na wieści jakieś dobre od żony mej kochanej.

Kurcze zjadłabym sobie kopytka ale robić mi się nie chce... :-( i właśnie chciałam się Was zapytać co dziś gotujecie na obiadek...??
W ogóle jakaś taka nie do życia jestem :-( musiałabym iść do sklepu ale też mi się nie chce :baffled:

Neciuszka no ja bym zobaczyła z miłą chęcią... :zawstydzona/y:

neciuszka: ja tez bym zobaczyła twojego maluszka

magdalna: ja mam gołąbki z sosem pomidorowym i spagetti mi zostało, a mam zamiar dla męża specjalnie gotować zupę grochową bo był ostatnio bardzo kochany o grzeczny :-D on tą zupę uwielbia a a nie więć od 2 lat jadł tylko raz, nie wiem czy mi wyjdzie bo nigdy nie robiłam

magenta: no ja lubię takie mięsko w sosie własnym taki ni gulasz ni sos

reklama
Do góry