reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Dziurko.. nie napiszę nic poza tym,ze ogromnie mi przykro :( Nie wiem co Ci doradzić..Jedynie co teraz potrzebujesz to wsparcie najbliższych i wyciszenie..Jakbyś chciała pogadać to daj znać- jestem do dyspozycji o każdej porze dnia i nocy.
To co pomaga zrozumieć takie tragedie to to: że nic nie mogłaś zrobić..to nie Twoja wina..tak musiało być..i jedynie czas zaleczy rany..<tule do serca>

Ostatnia edycja:
reklama
Kalina sle PCO nie przekresla ciazy.. Nawet jest tu watek o PCO na ktorym dziewczy zachodzily w ciaze.. Nie wie dlaczego ale ja tez mam takie przeczucie ze wlasnie taka sama bedzie diagnoza :(

Ogólnie czuję się trochę jak na kolejce górskiej..mam 3 dni dobre i jeden zły.. wystarczy pierdółka.. np. ostatnio natknęłam się na swoje testy ciażowe i wpadam w szloch.. Ale generalnie czuję,że jest lepiej...Bardzo mąż pomógł.. Najtrudniej jest zaakceptować to wszystko i pogodzić się..potem już jest łatwiej.
Nie mogę jednak sobie wyobrazić jak to jest stracić tak zaawansowana ciaże..aż mi zesztywniała krtań z nerwów jak przeczytałam co Neciuszka napisała :(

MArtocha dobrze, że masz wsparcie w mężu i jakoś sobie radzisz... tak jak napisałaś: tylko czas zagoi rany :-( taki ten nasz świat poprzewracany i niesprawiedliwy... :-(

ręce mi opadły..Człowiek myśli że jak miną te 'magiczne' 12 miesiecy to już ciaża jest 'bezpieczna' :( I można dbać o siebie i chuchać i dmuchać a i tak może się nie udać :(
Zapalam świeczuszki dwie za Twoje córeczki :(
[*]
[*] i tulę Cię do serca..

reklama
Najgorsze jest właśnie to, że nie ma bezpiecznego czasu. I często się o tym zapomina, gdzieś w biegu, codziennym życiu.

Do góry