• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Fifka to ja zaraz zrobię :) bo mam wszystko :) i troszkę tej z białej kapusty :) myślę że jak znalazł do duszonego mięska.

Nala no my większość kupić będziemy musieli, ale jak mi się trafia coś takiego to nie popuszczę ;) i jak koleżanka powiedziała że coś ciuszków da to też chętnie :)

reklama
Netka mi bardzo smakuję :tak: a do duszonego mięska to już w ogóle :-D

No my też wszytko kupujemy sami... może troszke ubranek jeszcze dostaniemy jak już Konrad się urodzi, ale na teraz to niestety lekko nie ma :-p

Netka cieszę się :tak: kto by pomyślał ze kwaśny ogórek tak fajnie skomponuję się ze słodka papryką :-D

Ja już po śniadanku i czekam na 14 bo mamy do teściów na obiad iść. Będzie bigos z ziemniaczkami.

Co do skurczy to jakoś minęły i nic się nie dzieję, wzięłam rano tylko te przepisane leki i jakoś spokój - i bardzo dobrze ;-)

no ja juz u rodziców czekam ażmi obiadek pod nos podadzą :-D

Musiał jeszczw po aptekach jeździć bo mąż zadzwonił z pracy ze go ucho i migdał boli, żeby coś pani w aptece dała , także oby mi sie nie rozchorował

Fifka: no ja nie będę aż taks zalała zeby kupować same różowe, bo rzeczywiście lekarze czasami się mylą, i chiciąz ten był pewien na100 % to nigdy nic nie wiadomo

neciuszka: mam chęc na twoje mięsko :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry