reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Fifka kochana, a jak duże jest plamienie?
Bo to może być też plamienie podczas owulacji, czyli rzecz normalna. Ale ważne ile jest tego plamienia i czy też obserwujesz śluz.

Na razie jest małe...

Co do śluzu, dzień po owulacji płodny śluz znikną. Później było suuucho a od paru dni miałam sporo takiego mlecznego lepkiego. To nie infekcja, bo nic mnie nie bolało, nie piekło,a śluz nie miał zapachu.

skoro owu była 20-go, to zakładając że faza lutealna może trwać od 10-14 dni, możesz @ dostać 31-go albo 3-go, jeżeli skróciła Ci się FL, to może to być rozkręcająca się @, może to być też jakiś niedobór progesteronu, albo zagnieżdżenie, czas pokaże

Na razie jest małe...

Co do śluzu, dzień po owulacji płodny śluz znikną. Później było suuucho a od paru dni miałam sporo takiego mlecznego lepkiego. To nie infekcja, bo nic mnie nie bolało, nie piekło,a śluz nie miał zapachu.
Ja tez tak mam po owulce sluz zaraz mi zanika, ten plodny!!
A bierzesz cos na podtrzymanie ciazy??? Np dupka??? Bo ja potrafilam plamic po nim zaraz po owulce, w ostatnim cyklu tylko 4dni tez takie ciemne plamienia brazowe

Tempka nie spadła... wciąż koło 37, zawsze przed takimi plamieniami spadała do 36.5. Jutro znowu zmierzę i zobaczę co dalej z tym krwawieniem będzie...

ale czuję się okropnie, jeszcze 2 dni temu pisałam, ze czuję że coś tam we mnie jest... a tu @... :-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry