reklama

Starania po raz pierwszy :)

Dzięki Aelreda! Czytałam to na głos, mój luby niemal się na mnie obraził, ale ja się troszkę pośmiałam :-D

A teraz idę spać, starczy na dzisiaj. zobaczymy co tam po nocy będzie i czy zniknie czy się rozkręci...

Dobranoc i dziękuję wszystkim za słowa otuchy, jesteście kochane!

Fifka, po to Ci wkleiłam te kawały. A facet niech się obraża, a co. Czasem i jemu trzeba dopiec, żeby nie było mu za słodko.
Bardzo spokojnej nocy i by Ci plamienia ustały. Ściskam mocno i całuje :-)

Amalfi a Ty się nie tłumacz, ja wiem że będziesz się śmiała ot co.

edit: No i co? Wszystkie poszły się bzykać z facetami?
Prawidłowo, grzeczne dziewczynki :-):-D

Ostatnia edycja:
reklama
Wystarczy nie zaglądać tu przez pół dnia, a tyle potrafi się wydarzyć...fifka trzymam kciuki za uspokojenie sytuacji i dobre wiesci...sama wypiłam prawie butelke wina i mam teraz dzine przemyslenia...macie tez tk czasem...obrazilam się na swojego M. nie wiem na co ale sie obraziłam...tak ogolnie teraz to czyje ze wszystko w zyciu jest popaprane wiec chyba znikam sad zeby Was w negatwny nastroj nie wpedzac...

Wystarczy nie zaglądać tu przez pół dnia, a tyle potrafi się wydarzyć...fifka trzymam kciuki za uspokojenie sytuacji i dobre wiesci...sama wypiłam prawie butelke wina i mam teraz dzine przemyslenia...macie tez tk czasem...obrazilam się na swojego M. nie wiem na co ale sie obraziłam...tak ogolnie teraz to czyje ze wszystko w zyciu jest popaprane wiec chyba znikam sad zeby Was w negatwny nastroj nie wpedzac...
Oj tam Paluszku nie przesadzaj!
Bo faceci swoim jestestwem czasem nas wkurzają i wychodzi jakby za nic.

Znowu spać nie mogę....hahaaa.....głowa mi dudni, nie boli ale dudni, jakieś takie ciśnienie, w czaszce, przez co dudni mi w uszach... Znów pójdę spać pewnie nad ranem dopiero.

Witam kochane dziewczynki :-)

No więc tak, temperatura nie spadła, i na razie jest czysto - tylko w środku troszkę jest. Brzuch nie boli, jedynie coś tam czuję - tak jakby macica była większa i przeszkadzała. Zobaczmy jak potoczy się reszta dnia.

Wczoraj ledwo zasnęłam, wkurzyłam się na swojego - a co - on tu seksu chce a ja załamana :zawstydzona/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry