reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Fifka, a piecze przy siusianiu? Bo jak nie to nie jest zapalenie pęcherza.

Lilou jestem 4 dni po @ i po biochemicznej. To początek nowego cyklu. Czuje oba jajniki, bardziej lewy. Nie jest dokuczliwe ale po prostu odczuwalne i zauważalne niestety.

Ostatnia edycja:
aelreda przeciez wiadomo,że fifka nie ma zapalenie pęcherza,tylko czuje nacisk na pęcherz -to typowe w ciaży :P
przykro mi,ze sięnie udało

a propo nappisałaś,ze jesteś w 4dc.wiesz że cykl liczy się od pierwszego dnia krwawienia

Nic nie piecze, tylko urósł mi brzuch i ciągle czuję się PEŁNA... a mało jadłam. Mam wrażenie że macica mi spuchła i teraz ja wyraźnie czuję, nie boli tylko przeszkadza.

Lilou83 masz na myśli II część cyku? Owulka była ok 20 stycznia czyli 10 dni.

fifka wiec śmiało możesz zrobić betę.
bo zrobisz test,wyjdzie pozytywny,a potem znając życie polecisz zrobić betę:)
więc po co marnować testy skoro beta daje większą pewność! taka moja rada :)

Lilou pisałam Fifce, o tym jak rodzina się o niej śmiała, że jeśli ją nie piecze to nie jest przeziębienie czy infekcja.

I jak już 8 dni od rozpoczęcia cyklu a 4 po zakończeniu @, to miałam na myśli.

Test zrobię bo mam 3 w domu i nie muszę kupować :) A jak będzie choćby malutka kreseczka pójde na pewno na bete. Od jutra mój zaczyna prace, ja dostałam podwyżkę w pracy... i jeśli to będzie fasolka uznam siebie za największą szczęściarę stulecia!! :-p

.

I jak już 8 dni od rozpoczęcia cyklu a 4 po zakończeniu @, to miałam na myśli.

Aelreda to bardzo Cię proszę,żebyś pisała dokładnie,bo ja nie wiem co miałaś na myśli:P
dla mnie,jak i pewnie dla innych dziewczyn nie do końca było jasne który masz dc.
to @ trwała krótko u Ciebie...nie wyglądala jakoś troszkę inaczej? bardziej obficiej??

Lilou czasem mam taką "właściwość", że szybciej napiszę niż pomyślę i potem czytając widzę, że popełniłam gafę.
U mnie to normalny czas trwania @. Tak naprawdę 2 pierwsze dni były obfite, po czym 3 i 4 to już skąpstwo do kwadratu.

reklama
Faktycznie jakaś krótka na @ u mnie jak się leje to przez 7 dni :rofl2:

A miałam na myśli to, ze teście się śmiali ze to zapalenie pęcherza bo wie wiedzą nawet o tym ze się staramy! A ja wiem że to nie żadna infekcja tylko coś tam chyba w brzuszku się dzieje :happy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry