reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Też mam taką nadzieje... ale wydaje mi się że raczej "psychą" ciężko wywołać takie objawy jak temperatura 37.1, częste siusiu czy plamienie czystą krwią ni stąd ni zowąd...

Czy ja wiem czy krótka? Średnio @ trwa u mnie 4-5 dni, kilka razy nawet się zdarzyło, że miałam 3dniowe, ale rzadziej trafiały się dłuższe niż 6dniowe. Także taka długość dla mnie to normalność. Ale fakt faktem jajnik lewy daje o sobie dziwnie znać.

Fifka, wiesz test będzie tylko i wyłącznie formalnością ;-)

I ten wredny lewy jajnik dokucza mi od samej owulacji... nawet teraz go czuję... :crazy: coś te lewe jajniki mają w sobie

I dziękuje bardzo za miłe słowa, oby okazały się prawdą :laugh2:

No nie... :-D ale nigdy nic nie wiadomo... a ile było przypadków że niby to na pewno to a tu nagle d*pa?

Staram się nie nakręcać ale to wręcz nie wykonalne :baffled:

No nie... :-D ale nigdy nic nie wiadomo... a ile było przypadków że niby to na pewno to a tu nagle d*pa?

Staram się nie nakręcać ale to wręcz nie wykonalne :baffled:
Ty nie myśl o innych przypadkach tylko o sobie. Wiem jak to ciężko się nie nakręcać, cóż ot natura kobieca :-)

Dziwne, ten lewy jajnik tak bardziej odczuwalny jest. Nigdy nie miałam tak po @, żeby brzuch mnie pobolewał z jajnikami.

Ostatnia edycja:
Fifka gratulację jeżeli to fasolka albo bób zamieszkał :-)

trzymam mocno kciuki :-)

mój tż czyta gazetę, mamy ciche dni :-/
dzisiaj nawet bardzo się dziwili ,że nie chciałam nic % pić, a dla mnie to żadna nowość,ze alko nie piję.

całuje dziewczynki, będę tutaj tak z doskoku, bo tż mi przez ramię próbuje zaglądać... wrrrr

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry