Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
no to rzeczywiscie nie traktuja Ciebie i Twojego zycia prywatnego powaznie, kurcze przeciez tez masz wlasne sprawy, ehh musisz siie rozmowic i alby sie polepszy albo musisz poszukac czegos bardziej stabilnego
Hej Dziewczynki
Weekend jak zawsze szybko zleciał...i znowu kolejny poniedziałek
Magda może powinnas z nimi poważnie porozmawiać i wyjasnic te wszystkie kwestie, może warto powiedzieć im ze chciałabys odrobinę szacunku z ich strony? I, że dla Ciebie to jest ppraca którą powaznie traktujesz i tego samego od nich wymagasz...Swojego czasu tez zajmowałam się dzieciaczkami i wiem ze jak czegos jasno i wyrażnie nie powiesz to beda sobie pozwalać na coraz więcej...
Te kwestie już z Nimi omawiałam, mówiłam im ,że dają mi znać za późno. Z tymi nadprogramowymi godzinami też mówiłam, a poza tym ja mam swoje życie towarzyskie i mam partnera,który też chciałby się ze mną widzieć i pogadać bo ja po 10 h to jestem padnięta.Ale jak widać..
a Wy jak się czujecie która teraz najbliżej owulki :-) ?