reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Big.. jest wpisana kasa której nie dostałam. Jeszcze,żeby było śmieszniej gdzieś z początku miesiąca,pewnie żeby było ,że wzięłam i nie pamiętam.

Ostatnia edycja:
no to rzeczywiscie nie traktuja Ciebie i Twojego zycia prywatnego powaznie, kurcze przeciez tez masz wlasne sprawy, ehh musisz siie rozmowic i alby sie polepszy albo musisz poszukac czegos bardziej stabilnego :)

Hej Dziewczynki:)
Weekend jak zawsze szybko zleciał...i znowu kolejny poniedziałek:(
Magda może powinnas z nimi poważnie porozmawiać i wyjasnic te wszystkie kwestie, może warto powiedzieć im ze chciałabys odrobinę szacunku z ich strony? I, że dla Ciebie to jest ppraca którą powaznie traktujesz i tego samego od nich wymagasz...Swojego czasu tez zajmowałam się dzieciaczkami i wiem ze jak czegos jasno i wyrażnie nie powiesz to beda sobie pozwalać na coraz więcej...

Te kwestie już z Nimi omawiałam, mówiłam im ,że dają mi znać za późno. Z tymi nadprogramowymi godzinami też mówiłam, a poza tym ja mam swoje życie towarzyskie i mam partnera,który też chciałby się ze mną widzieć i pogadać bo ja po 10 h to jestem padnięta.Ale jak widać..

a Wy jak się czujecie która teraz najbliżej owulki :-) ?

Ostatnia edycja:
reklama
Może gdybym znalazła coś fajnego i ja bym się zaczęła odstawiać od tabletek :D

oo to mam nadzieję ,ze walentynki będą owocne :) my będziemy mieć 5 rocznice poznania się z TZtem :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry