reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ja, to wstyd przyznać, ale jeszcze najlepsza w wyliczaniu sobie co kiedy w cyklu nie jestem, jak brałam tabeltki to w ogole wszystko było mi jedno, a jak przestałam to też jakos tak nie było kiedy...Jak tylko dostane @ zakładam ze bedzie to w okolicach 7 lutego to wtedy zaczynam prowadzić obserwacje, z tego co mi mówił gin to przez moje długie cykle owulka wypada gdzieś tak w okolicach 20 22 dc. Zobaczymy jaki ten mój wykres bedzie:) W razie czego licze na pomoc tych bardziej doświadczonych:)

reklama
Mi też tak się zdarzało, ale dosc dawno, albo tak słaba @ ze jakby jej nie było dlatego jak szłam do ginka to się troche bałam, jakies takie głupie wizje miałam, ale on powiedział ze wszystko jest jak najlepiej i nie powinnam miec problemów z zajsciem w ciąze. A jak bedzie zobaczymy;)Na razie jestem dobrej mysli i z niecierpliwoscia czekam na rozpoczecie staran:)

no Ty rozpoczynasz starania :-D a z moim jak zaczęłam na ten temat rozmawiać to się nie chcę kochać ze mną :-D

ale dziewczyny mają rację :-) najpierw sobie wychowam faceta, może dojrzeje z wiekiem do tego :-)

Helooł, ja się chyba nigdy nie wyśpię...

Amalfi wiesz, ja tam czekam na info, że w końcu zafasolkowałaś, bo od czasu BigChild żadna się nie pochwaliła dwoma krechami.
Co do owulki, widocznie za chwilę będę mieć :-p

reklama
Aelreda, bo zaciążanie to wcale nie jest taka prosta sprawa, jak widać, u nas dłuuugo nie było wieści o II krechach, a właściwie o II krechach i pozytywnym rozwoju wydarzeń, do czasów Big :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry