reklama

Starania po raz pierwszy :)

Dziewczyny ale Wam zazdroszczę przytulania.. mojego nie mogę namówić od dłuższego czasu.. mimo iż widzi,że zabezpieczeni jesteśmy :( nic na Niego nie działa, jeszcze dziś ciche dni.. oszaleje :-D

Fifka właśnie kiedy testujesz :-) może idź rzeczywiście na tą betę :) dziewczyny fluidów potrzebują :D

reklama
Wiem... tak chciałabym pójść na bete i już wiedzieć, aleto koniec miesiąca i muszę na wypłatę poczekać... Do tej pory utrzymywaliśmy się zmojej wypłaty, mąż dopiero od jutra zaczyna :-D

Nic sie ciekawego tu u was nie wydarzylo widze, nic nie stracilam oprocz nowego sposobu:-) liczenia dni cyklu ;-)heheheheh
fifka nadal w ciazy wiec jest ok, nowych fasolek brak, ide na inne watki, narka

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny co u Was? Ale zimno.. Nie chce sie wychodzic nigdzie. Brr.
W dodatku jestem senna wiec najchetniej zakopalabym sie pod koldre i nie wychodzila, niestety nie ma lekko, od 7 w pracy.

A mój pojechał do pracy... i skończyła się laba codziennej podwózki, dzisiaj zasuwam piechotą :-D ale jak pomyśle jak jest zimno to najchętniej wzięłabym sobie dzień wolnego :-p

reklama
Ja też już u małego... i już zepsułam sobie dzień, bo rodzice próbują mnie oszukać :wściekła/y: w cholerę mam ochotę to rzucić, tylko mi żal :-(
chyba najwyższa pora szukać czegoś nowego..

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry