dobry wieczór!
Lamia,Kasia N. śliczne brzuchy dziewczyny
Ael,mały jak zwykle rozgadany. Rosnie jak na drożdżach.
Atanku,piękny kącik przygotowaliście dla Amelki.
Sun.....jedyne co mogę poradzić,doradzic to tak jak pok wspomniała,nie ma sensu isc do specjalisty bez badan. A tak,pójdziecie z kompletem badań,najlepiej jak zbierzecie je w jedną teczke i zaniesiecie. Lekarz,który będzie się Wami zajmował już zobaczy jakiś obraz,pogląd na to wszystko i doradzi. IUI po 10 miesiącach i takich wynikach durnota do potęgi. No i ja bym jednak radziła te 5 dni się wstrzymać,tyle wytrzymacie a badanie będzie prawidłowo zrobione.
My chodziliśmy kochana do wysokiej klasy specjalisty w prywatnej klinice i dobrze poradzono nam,żeby właśnie tak zrobić jak pisałam. Już na pierwszej wizycie mieliśmy w miare konkretne informacje.
I pamiętaj,nie marudź bo nie masz jeszcze na co. To,że jakiś jeden lekarzyna tak zareagował nie znaczy,że tak jest w rzeczywistości. Poza tym,żeby stwierdzic niepłodność trzeba naprawdę troszkę czasu i wielu skomplikowanych badań. Głowa do góry.
Martusia,witam nową koleżanke
A w ogóle to nie krzyczeć mi na Fasole.W ogóle na żadną...Można normalnie powiedzieć.
Fasolko,nie jedz serów pleśniowych bo jest to kategorycznie zabronione. Poszukaj sobie liste produktów,których nie należy jesc w ciazy.