Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
malami...TSH powinno miec przy zachodzeniu w ciazy 2.5 a najlepiej jeszcze nizej...progesteron oznacza, ze niestety w tym miesiacu nie mialas owulacji... i prolaktyna tez za wysoka, powinna miec ok 24 chyba...co oznacza, ze powinnas zbic prolaktyne, bo ona tez ci hamue owulacje. mysle, ze dostaniesz bromka, ktorego bedziesz brala na noc i prolaktyna spadnie ci w jakies 3 tyg...nie wiem co do progesteronu i tarczycy, bo sama mam tarczyce 3,8 i bylam u endokrynologa, skierowala mnie na dodatkowe badania TSH z rozbieciem na ft3, ft4, anty tpo i anty tg. teoretycznie z taka tarczyca mozesz zajsc w ciaze, ale istnieje wieksze ryzyko poronien wtedy...uf...no to chyba tyle:-)
nic sie nie martw , wszystko jest do wyregulowania i bedzie dobrze:-)

Jeszcze mi porodu dzisiaj brakuję... po 13 mam jechać do mamy... bo mój idzie do pracy i nie chcę zostać sama...
Tak wiec na BB na pewno do nocy mnie nie będzie.
(Gdzie 2 stycznia był "terminowy") Tydzień później wychodziło ze waży więcej o 600g niż z ostatniego USG!
Toz to nie możliwe ze tyle utył... I tak naprawdę jaki się urodzi to się po prostu okażę... Choć najważniejsze zeby był cały i zdrowy! 
Witamy z powrotem!