reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Czesc Dziewczyny
:-D
jestem nowa na forum i pomyślałam,że to będzie dobry wątek dla mnie bo też powoli szykujemy sie z mężem się do pierwszych starań:)
Przeglądam sobie poprzednie wpisy i widzę,że macie tu bardzo fajne relacje ze sobą,aż miło się czyta:)
Mam nadzieję,że też będę się mogła poudzielać na forun,jednak póki co zadnego doswiadczenia w temacie nie mam:(
wszystkie badania zaczynam dopiero od lutego.
Pozdrawiam Was i zycze milego czwartku:-)

Cześć dziewczyny :)

Wczoraj zniknęłam bo byłam u dentysty a potem odwiedziny u teściów i mamy.. Wchodzę i nie sposób Was nadrobić eh :p

Ael nie licz na to, że Wiktor nam się znudzi, jest to po prostu NIEMOŻLIWE! A mój mąż również zachwycony Twoim chłopaczkiem i patrząc na Niego nie umie doczekać się swojego ;)
Pyscek kochana moja :*:* <tulusiam> .. z jednej strony szkoda że @ przyszła ale z drugiej strony odblokowało się.. Oj Oj
Fifka ja Cię proszę..! Ja chcę już Konrada zobaczyć!!! :-D Codziennie wchodzę rano z myślą "Fifka pewnie na porodówce już rodzi" a tu zonkuś.. Opierniczasz się coś ;) :p

Dziewczyny ciężaróweczki.. Bolą Was zęby w ciąży? Mnie ostatnio pobolewają i za każdym razem w innym miejscu :( (nie są to dziury bo byłam na kontroli w październiku i było ok) .. Byłam u zębologa ale miał tyle ludzi, że mnie nie przyjął :/ powiedział tylko, że to w ciąży normalne i polecił pastę.. Ale czasami można się wściec z tym ..

Ale tak to jest z facetami, czasem trybiki w główce nie zaskakują i chodzą z rozdziabioną gębą jak glonojady.
buahahahahahaha!!!:laugh2::laugh2: jejku myslalam, ze sie posikam jak to przeczytalam rozdziabiona geba jak glonojady..o litosci Ael, chcesz mnie udusic:-D
Synus cud miod i malina! buzia tak slodziuchna, ze az nie sa sie opisac:-) jaki miesiac bez zdjec Wiktorka? o nie! wszczynam protest!!:-):tak:
witam ...
Boże jak mnie dziś zalewa ....:szok: a brzuch napiernicza ... mam dość już tej @ :wściekła/y:
kochanie wspolczuje...wez sobie nospe forte i lez, odpoczywaj. tez mialam kiedys ostre bole miesiaczkowe wiec wiem jak cierpisz...musisz to wylezec i przeczekac...<tulemocno>
Kocham...fajny masz nick, popdejrzewam, ze twoj małż ma imie na literke W czyzby Wojciech?:-) witamy w staraczkach i zyczymy szybkiego zafasokowania!
Fifcia...bo nie zrozumialam, ty dzis jedziesz juz do szpitala?:confused: jak tak to zaciskam kciukasy&&&& zeby szybko poszlo:-)
natkusia...wciazy tracisz duzo wapnia stad problemy zebowe, musisz to kontrolowac po prostu u dentysty i moze kup sobie jaks paste sensodyne, albo jakas poprawiajaca szkliwo..czy cus:-)
ja chyba jutro testuje...oczywiscie dlatego, ze jakos boje sie odstawic dupka, bo daje sobie jakis 1% ze sie uda...dlatego tescik Quick Vue kupialam bo innego nie bylo, ale mam chyba 14dfl to jak ma wyjsc to wyjdzie...no ale pewnie nie wyjdzie:rofl2:

Ostatnia edycja:
reklama
hihi ... ja chyba muszę się zwlec z łóżka i zrobić sobie herbatki i coś do jedzenia a potem ok 15 łyknąć jakiegoś procha bo nie chce się zwijać z bólu na poczekalni a potem w gabinecie ... matko jeszcze muszę się doczłapać tam :-( jestem ciekawa jak mi prolaktyna wyszła, i czy da mi jakieś leki :-p jak nie to nie wyjdę dopóki coś mi da ...

Do góry