Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
oj tak tak poproszę odrazu czuję się lepiejPyscek...a pierogi z miesem chcesz? bo wlasnie z mama zrobilysmy:-) jak ty sie czujesz? troche lepiej?
Lamia...te wszystkie rzeczy sa przecudowne...!!
Magdalena, Atan...ja uwielbiam prasowac, wiec jak cos to podrzuccie do mnie, ja z checia takie maluskie rzeczy poprasuje:-)

jak miał wysypkę to też byłam przerażona 
ale śliczny Konradek i te ciemne włoski, buziaczki dla mamusi i maluszkaPoznajcie się o to Konradek :-)
![]()
Miq, Konradek malutki jest, rozmiarówka przeciętnego dziecka zaczyna się od 56, mój jak się urodził miał 58. Malutki ale za to prześliczny.
Milia kobito mówiłam, powstrzymaj się z testem.
Necia też Cię kocham :*
Atanek jak Ty robisz kluski lane? bo chyba o różnych rzeczach mówimy
dla mnie też kluski lane to takie do zupy albo na mleku a te to mi raczej pod leniwe podchodząprzyszla bratanica a co do klusek to serek homogenizowany poznanski do tego jajko i maka i do wody ;-) łyzka kłade ;-)
..... hemoroida, boli jak cholera 
) i rusza się prawidłowo, a na wizycie WSZYSTKO ZAMKNIĘTĘ że się szpilki nie da wsadzić, szyjka długa, wody nie ciekną. Czyli nasza Amelcia ma gdzieś nasze prośby i woli sobie posiedzieć w brzuszku.
(a może to to właśnie trzyma Amelcię w brzuszku, przecież po wyjściu to przez długi czas nie dostanie takich rarytasów ;-)).