Lamia- a mnie tam już przeszło

(przynajmniej się staram, żeby nie było mi już przykro) :-) i logicznie patrząc, w najbliższych miesiącach nie ma szans na dzidzię, muszę zbić tą choler… prol. :-/ przyzwyczaisz się do wózeczka, przyzwyczaisz się :-) bardzo on mi się podoba :-)
Milia- aaaa to już wiem co robi Twój małż :-) a ja mieszkam w centralnej Polsce (Turek) :-) jeja, aż się wzruszyłam czytając co mi napisałaś :-) za dużo emocji w to wszystko wkładam, żeby się poddać :-) wierzę w Nas

Przykro mi z powodu Twojej I :-( ale masz rację, musi się udać i się uda :-)
Ael- to kliknąć na ten link wystarczy? :-) jeśli tak, to już :-)
Magneta- śliczny brzuszek

choć jak na ten czas, to taki malutki (albo mi się tylko wydaje

) ;-) ale najważniejsze, żeby dzieciątko było zdrowe :-)
Claudusia- nie mów hop ;-) jeśli nie ma @ to wszystko się może zdarzyć :-) trzymam &&&& :-)
Dana- witaj :-) jejcuś, ale Was „zaszczyt” kopnął ;-) życzę wszystkim szybkiego powrotu do zdrówka :-) pieskowi też ;-)
Asica- test zrobiłaś wcześnie (jeśli @ masz mieć w poniedziałek) a ja też bladą drugą kreseczkę widzę, więc duża możliwość że w ciąży jesteś :-)
Magd.a- a mi to wygląda jak guziki
Ma_gdalena- kochana program możesz ściągnąć z internetu, jest darmowy :-) a PIT-y tak, sumujesz dane kwoty :-)
Sun- mamy między naszymi staraniami prawie miesiąc ;-) mi wczoraj stuknęło 10 m-cy :-( za dwa miesiące będzie już rok… a PIT-y to zależy jak firma Ci wyśle, np. z ZUS-u PIT-y przychodzą zwykłym listem :-) a cóż za książeczkę czytasz? ;-)
Sil- piękna na Twoja Królewna :-)
Fifka- widzę, że Konradek też lubi żółty kolorek ;-) Fajny przystojniak z Niego rośnie :-) a rośnieeeee :-)
Oooo jejka, jaka wspaniała wiadomość o Fasolce i Łucji :-) Kochane, teraz już wszystko będzie tylko lepiej :-) cieszę się ogromnie :-) a Fasolka gdzie mieszka? :-)