Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
fifka: no własnie ja mam mało miejsca w pokoju,i dlatego zamówiłam z szufladą bo ta przestrzeń pod łóżeczkiem i tak by była pusta, a tak pościel czy choćby pieluchy upchnę i będzie luźniej
Ja mam już ubranko na chrzest ale dlatego bo okazja wielka była, ale czy będzie dobre czy nie to nie mam pojęcia
Claudusia trzymam kciuki
Fasolko super ani sie nie obejrzysza mala bedziesz zabierac do domku
Laseczki brzuszki sa sliczne
Atanku malutka rowniez słodkosci ale was nadrabialam chyba z godzine od ostatniego mojego posta bo neta nie mialam gosciu za szybko nam wylaczył bo zle przeczytal wypowiedzenie
u nas owu
kobiety zróbcie coś ze mną , bo jem jak głupia, nie moge się opanować co się ze mna dzieje, jestem obżartuch powinnam się wstydzić a ja myślę co by tu dalej jesć
fifka: oj obys nie musiał póxniej pićkarmi codziennie a to jakies smakowe to karmi ,bo ja właściwie to jakos nie piłam takiego piwa, za to lubię imbirowe , no ale kiedy ja takie piłam