reklama

Starania po raz pierwszy :)

Witam dziewczyny :) widzę, że mamy nową koleżankę :-) i ja witam serdecznie:) podczytałam, że większość idzie w tym cyklu do gina, ja też się dzisiaj zarejestrowałam na 15 lutego do nowego ginka, to będzie 12dc więc mam nadzieję wyjść stamtąd z konkretnymi wiadomościami :) też już się nie mogę doczekać :)
Jaga, to daj jutro koniecznie znać jak tam poszła wizyta! :-)

reklama
hehe :) a widzisz!!! :D wiesiołek to wiesiołek, musi zadziałać :-) ja biorę go 2 cykl i aż się boję co to będzie :-p będę trzymać jutro kciukasy, tylko napisz na którą ten gin!! i który to będzie jutro Twój dzień cyklu?

Ja mam sluz i zawsze mialam ale tez kupie tego wiesiolka bo pewnie do polski za rok znow pojade, to tak na wszelki wypadek kupie.
Jak widac po lilou to sluz dziala cuda:tak:

Noooo! Ja po odstawieniu anty mialam suchoty, a tutaj 1 cykl i szok! Sie ciagnie! Heheheh
ja bylam w 12dc podejrzec pechola, mial 13mm, teraz ide zobaczyc co u niego, czy podrosl pekl itd.. Jutro 16dc :) bylo slisko, ale od wczoraj nie jest ;)

a jakie długie masz cykle jaga? ale skoro był śluzik i był pechol to może się uda i cosik tam zakwitnie :-) życzę Ci tego z całego serducha swego :-)

jaga moim zdaniem mogl peknac bo jutro juz 16dc i temu sluz ci sie zmienil. Daj znac jutro
lilly lilou w tym cyklu miala plodny sluz a wczesniej narzekala ze nie miala, wiec moze to byl powod ze jej sie nie udawalo

reklama
no w;lasnie temu kupie tego wiesiolka bo jak sie jest stymulowanym to sluz zanika po jakims czasie, wiec lepiej dmuchac na zimne.
A ty co bedziesz badac u ginka teraz??? Wiadomo w polowie cyklu to podgladniesz pecherzyk, ale chcesz jakies skierowanie na badania??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry