reklama

Starania po raz pierwszy :)

magenta jak moge sie znow wypowiedziec na temat sluzu i moich obserwacji, to w trakcie plodnego sluzu ona raczej nie wystepuje, tj tylko poslizg dla armii, dopiero teraz bedziesz miala owulke, ja bym dzis na twoim miejscu przeleciala chlopa:tak:

A tak w ogole to witam i uciekam zaraz, ale wroce bo mam wolne

reklama
natalko a jak długie masz cykle ja mialam zawsze 26dniowe ale cykle sie wydłuzyły do 28 no i owulka tez sie przesuneła
jeszcxe w listopadzie mialam w 12dc a teraz mam pozniej

Hej

Magenta może to ból na owu, czasem się zdarza, że niektóre kobiety ból owulacyjny mogą czuć 2-3 dni później.

Fifka chyba szybko Ci zeszła @ czy mi się wydaje?

Witam również resztę dziewczyn :-)
Tak się dziś zastanawiałam dziś, że w sobotę koło 20 były te zawroty głowy, a tak 4-5 godzin później zaczęła się owulka, dziwny taki zbieg okoliczności.... Ale ból (o straszne dziwo!) przeszedł w tym samym dniu, tego późnego wieczora. Położyłam się spać jeszcze z lekkim bólem a rano nie było po nim śladu.

magenta jak moge sie znow wypowiedziec na temat sluzu i moich obserwacji, to w trakcie plodnego sluzu ona raczej nie wystepuje, tj tylko poslizg dla armii, dopiero teraz bedziesz miala owulke, ja bym dzis na twoim miejscu przeleciala chlopa:tak:

Tak czy siak chlopa dzis dopadne bo wczoraj sie wymigal zmeczony po pracy byl:szok: moze i co pokickalam ale nic nie sprawdzam wiec moze to byc roznie

Kwiatuszku moje cykle sa co 28 dni co prawda ostatnio mialam jakis dziwny bo po 25 dniach przyszla @ i owulke tez mialam wczesniej. mozliwe ze to przez lot smolotem zmiana klimatu itp... Juz sama sie w tym wszystkim pogubilam:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Nie no chyba musiałabym sobie ją wmówić i to baaardzo :-D
a my się wczoraj przytulaliśmy, cieszę się jak dziecko :-D bo już nie pamiętam kiedy to ostatnio robiliśmy :-D

Nie no chyba musiałabym sobie ją wmówić i to baaardzo :-D
a my się wczoraj przytulaliśmy, cieszę się jak dziecko :-D bo już nie pamiętam kiedy to ostatnio robiliśmy :-D
Mogę Ci przypomnieć bo wiem kiedy było ostatni raz :-D

Tak czy siak chlopa dzis dopadne bo wczoraj sie wymigal zmeczony po pracy byl:szok:
Ja tam i tak wykorzystuje faceta mimo zmęczenia. Przecież on w seksie pracować nie musi :-p

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry